Přejít na obsah

Octavia "Julča" 1.9TDi 81kW, ASV

Vl@dik

Doporučené příspěvky

Taky tě vítám mezi náma, octa je mooc pěkná (zachovalá) ;) , z jakýho je roku a kolik má najeto? (klidně se trochu rozepiš), no a s tím upravováním, myslím že nějaký úravy určitě budou... ;)

Mno je to 5/2001 (dovoz z Holandska v r. 2006) Já jí koupil teď v únoru, takže ladím mouchy které tam jsou a které nastaly. Najeto má podle tachometru 242000km, ale moc jim nevěřim (něco bude utočený). Já sám už jsem s ní najel 10000km a zatím v pohodě. Jen první týden padala do nouze (Váha vzduchu) a prdnul výfuk přesně u spoje. jinak aktuální závada - při couvání je slyšet takovej divnej zvuk jako když se tře guma a při rozjezdu do předu pravé kolo zubatě poskočí (tipuju na silenbloky v rameni). Pak ještě vyměnit gufera u poloos (teče olej z převodovky) a je to skoro všechno. Nějaké kosmetické vady tam jsou po předchozím majiteli a dokonce v první týden co jsem s ní jezdil dostala na zadek od Accenta (máme kouli :D takže vše OK). Jinak abych to shrnul, tak spokojenost veliká. :palec:

:D :D :D :D Jooo sériovka,keci!! Neboj ono to začne,už jen to že jsi tady s náma je první krok!!! Okta moc pěkná tak doufám že se ukážeš na nějakém Pražském srázku!! Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta slouží jak má!!!

snad se podaří a práce dovolí, abych se taky přijel představit :palec: docela jsem zvědavej na vaše Oktávenky a různé nápady, které by mohli inspirovat, když bych se rozhodnul zase pro nějaké úpravy. Sice jak jsem říkal asi ji nechám tak jak je, ale je tam to ALE :D

Každopádně díky všem za přivítání ve vašem "našem" klubu :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...