Guest klestí Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 t byl špatný vyměnily mě ho v servisu byl špatný byl pořad otevřený takže motor chladný a spotřeba byla taky o dva a pul litru větší daly mě tam nový termostat ale když nastartuju auto za chladna a jedu auto se zahřeje na 70 na budíku ale pak spadne hned spatky na padesát po delší chvíly teplota rychle stoupne až na devadesat a drží tak jak má spotřeba je už taky mala tak nevim co stím je máte někdo zkušenosti díky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 A když se to zahřeje, topí už to pak stejně nebo se mění teplota vzduchu podle toho jak zrovna ručička ukazuje? Startuje to za tepla dobře, nedrží do zbytečně velké otáčky? Já bych to totiž tipoval na špatné čidlo teploty, ale taky je možné že ten nový termostat je také vadný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Ted jsem neco podobneho resil... spatne dany termostat... spatne usazeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest klestí Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Jak špatně usazený teplotata pada ze 70 na padesat mě už se z toho zdají i noční můry takže co s tím ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.