Niki Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Kalic,my sa nehádame,ja to beriem ako takú priateľskú srandu,zato aj ten smajlík :lool: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 oki nerad bych tu videl hadky... :lool: 2jar: no ja udelam mereni po 3000km... ty v zari taky... a uvidime... myslim, ze G6 i Octa jsou stejne zprevodovany.. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 to asi ano, ale G6 bude lehčí, ale zase na tom budou 225/45/17 Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 jasně, můžu, jen mě posunuly termín dodání auta z půlky srpna na půlku září, takže až potom :lool: , ale bude to trochu zkreslené, bude to G6 Tak to mě pak Jardo budeš muset trochu povozit, na příští rok chci objednat nějakou novotu a hodně přemýšlím o benzínu Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Jestli benal tak jedine 1,8 v te new variante co bude v O III... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 za kolik ty s tou 1.8 tak jezdis? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 dlouhodobou mam ted 8,3 ale je to furt dalnice a mesto... Okrsku jsem dlouho nevidel... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Osobně bych taky bral ted raději benzina v té motorizaci co má p2p neboli 1,8TSi. Nic proti 1,2 TSi ale domů bych ji nechtěl ani za nic :lool: Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Tak myslím že na městský cyklus a okresky je to dostačující. Já osobně pro moje potřeby bych šáhnul po 1,4 nebo spíš po 1,8 Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Objem nicim nenahradis... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 vis co by napsal Ondra.. Velkym Turbem a poradnym kopancem do zad :lool: Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 ale 1,2 TSi nemá ani jedno z toho.. :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 jako treti generace 1.8TSI je vec o ktere ma smysl uvazovat, jenze ve skodovce zase nebude s DSG i haldexem. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Všechno se taky odvozuje od počtu najetých kilometru.Napřiklad u mě jakmile jsem se přestěhoval do města tak TDi rázem ztratilo smysl i přesto že jezdím cca 18-20 tisic ročně soukromým autem.Blby jsou couračky tim naftákem a menší než pětikilometrovy úseky nechci jezdit jelikož pro ten motor to je opravdu "zátěž" S benzinem bych o tom vůbec nepřemýšlel takže to neni tak jednoznačné :D Začíná se mi líbit ten nový Passat v combiku i když jsem ho viděl prvně tak jsem si řikal co to je za krabici :) Kalic: každopádně Ti přeju hodně klidných kilometru s TSi :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Romane ja jazdím s TDI aj 1km do práce a zatiaľ si nesťažovalo.. :) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 diky romane.. jiank dneska treti nadrz... 730km - 49,91l => 6,83 l/100 podobny rozlozeni jako predchozi 2.. mozna i vyssi rychlostni prumer.. takze neni nac si stezovat... Hlavne me neboli hlava... po celym dnu jak s TDI... jeste by me zajimala jedna vec.. kolik toci na 6° 1.4TSI a 1.8TSI pri tacho 140, 160 a 180.. Dnes jsem svezl technikuse.. a rikal, ze to asi bude prilis silny a dostal strach.. pry pocka na 1.0TSI... Joke... kecam.. byl taky mile prekvapen, stejne jako su kazdy den ja... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 jiank dneska treti nadrz... 730km - 49,91l to nie je zlé na benzín, s 1.9kou dáš tak keď to spočítam priemerne ak jazdíš dosť po meste 800-840km na nádrž, aj ti niečo samozrejme ostane Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 no myslim, ze pri dodrzovani rychlosti se s tim musi dat pod 6.5 jezdit jak nic... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Dnes jsem svezl technikuse.. a rikal, ze to asi bude prilis silny a dostal strach.. pry pocka na 1.0TSI... Joke... kecam.. byl taky mile prekvapen, stejne jako su kazdy den ja... souhlasím :o Co mě dostalo, byl nulový hluk, ale opravdu nulový při takovým to kadla kadla... slyšel jsem jenom hukot podvozku, ale z motoru ani decibel lásky :) Taky mě dostalo, že v Primě (Classicu) je už dojezd el. oken dálkou, trippling a dokonce jde nakódovat zamykání při rozjetí Byl jsem z toho opravdu unešenej, jak to drželo, táhlo, nebylo to slyšet ... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Combi netřeba... po tvrdé práci zasloužená odměna.. taková drobnost a udělá radost Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 vyzerá to zaujímavo...striekal si to sprejom alebo ti to robil lakýrnik?lepšiu fotku zadku nemáš? :lool: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 inspiroval jsem se uz davno u Vojty... libil by se mi difuzor, ale prachy do toho cpat nechcu... takze je to jen folie a delal mi to znamej... Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Všimol som si,že keď chceš pochváliť tento motor,tak zhadzuješ TDI Chlapi však majte trochu súdnosti a porovnávajte porovnateľné. To akoby si mal síce mladšiu,ale škaredú ženu so zlou postavou a kamarát by mal krásnu babu síce o 5 rokov staršiu,ale prsnatú a s perfektnou postavou a ty by si sa vyťahoval,že tvoja je mladšia a tichšia,ale aj to len po tretie poldeci (kvalt).Nebolo by to trochu blbé? Ak chceš chváliť svoj motor kľudne ho chvál,ale nezhadzuj neporovnateľne lepší motor aj keď je konštrukčne starší. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 ja nekde zhazuju TDI?? ukaz mi kde? Mel jsem a mam stale TDI - jen aby bylo jasno.. A kdyz zminim, ze mi po celym dnu neboli hlava.. diky tomu, ze motor neduni jak TDI neznamena, ze neco zhazuju. Je to pouhe konstatovani.. Ver nebo ne, ale v TSI je ticho.. (predpokladam, ze jsi v nem nikdy nejel..) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Ne v zadnem TSI jsem nikdy nejel.... fakt nekecam... :lool: :D Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 A prečo by nemal byť tichý?Si poriadne prečítaj čo som napísal. Mimochodom zle predpokladáš,ešte včera by to bola pravda,ale dnes už nie. Na OII som najazdil 350tis. km a o dunení nemôže byť ani reč a nikdy nikto ani len nenaznačil,že by ho motor obťažoval,skôr naopak. Dnes mám 2,2 i-DTEC 132KW,ale na TDI nedám dopustiť,ale keď niekto kúpi šunku spod ruky,tak možno mu duní,to neriešim. U OII nie je problém motor,ale podvozok. Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 no mne osobne treba zvuk 2.0 TDI dlouhodobe vadi... a to TSI je po tyhle strance naprosto paradicka... Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Čo sa mňa týka,som v dvojliti TDI v živote nesedel,(čo som čítal vraj je počuť viac),ja som mal 1,9,ale ako som písal,ten zvuk vôbec neobťažoval.Samozrejme bol viac počuť ako akýkoľvek benzín v OII,(viacmenej pre vodiča,spolujazdec ho ani nevnímal)ale aj to len na voľnobeh a 1,aj to nie nejak výrazne skôr tak šušťavo a od 3 zvuk úplne zanikol a pridávanie plynu sa dalo sledovať už len na otáčkomeri.Po 350tis bez akejkoľvek neplánovanej opravy bol motor vo výbornej vitalite s úžasnou priemernou spotrebou 4,7l a vrámci svojich možností pomerne slušným záťahom.Ktorý motor takto bude jazdiť po 350tis. km? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky