Přejít na obsah

Odhlášení auta z evidence (likvidace)

Doporučené příspěvky

Mám problém. Kamarád mě vyhrotil k tomu ať auto rozeberu na ND a pak že mi sežene eko likvidaci. Auto jsem rozebral, některé díly prodal, papír o eko likvidaci dostal už když jsem ho viděl tak mi přišel divný, ale on že mu ho vzali několikrát tak jsem to udělal, vyplnil a odnesl na úřad.

Jenže na úřadu se mi vysmáli odkud jsem to okopíroval a že mám smůlu. Chci se zeptat. Jak to mám odhlásit? Nemůže třeba někdo origo papír sehnat? Fakt nevím co dál. Za auto naštěstí povinný neplatím, je v depositu. Potřebuji ho ze sebe odhlásit auto fyzicky už neexistuje. Díky moc na rady. 🙂

Odkaz ke komentáři

je to dle magistrátu, ale nahlas změnu užíváni vozidla-z auta máš seník, boudu pro psa, příruční sklad palivového dříví cokoli, k tomu musí být čestné prohlášení, že to máš takhle na soukromém pozemku v pv např chtějí doložit fotodokumentaci

škoda rapid zrušená z evidence, pro změnu uživání na seník :palec:

obraz0321.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odkaz ke komentáři

Tak k odhlášení ti stačí malej velkej techničák, SPZ a čestný prohlášení, že vozidlo je používáno k jinému účelu,např jako seník nebo psí bouda ap. Dále pak plnoá moc, ale to jen v případě že auto není psaný na tebe. VIN se už nikde nesmí objevit, to by si měl průser jak vrata.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...