borlan Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Postrádám úložné prostory pod sedadly (Octa I 04). V obecné příručce jsou zmíněné (u řidiče s hasičákem). Je možno nějak dobudovat když tam nejsou? Jde případně i u sedadla se zvedáním? Nebo jen možnost dát jiný sedadla? Opět jsem naučen z Fel, tam sem měl sice celkem nízký šuplíky, ale byly užitečný...dík předem za náměty a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 jde lehce dodělat, jen koupíš ty šuplíky a vyměníš za ty plasty, co tam jsou teď :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Pre OI nemyslim, ze by to bolo len tak... zavadzia mechanizmus uprostred pod sedackou. Ten hasicak ma puzdro dost nevzhladne latkove upevnene spredu soferovej sedacky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 to není stejný jako u Fabie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 ne, FI má pojezd na kolejnicích včetně podélné aretace, OI má pojed kolečkama ve vodících lištách a podélnou aretaci uprostřed, jak psal už Olisoft 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Delší dobu jsem byl pryč, tak reaguji až nyní... Jaký je tedy závěr? Že pod sedadla nelze nic standardního zabudovat? Takže opět jen vlastní fantazie a zkoumání? Jakýsi prostor tam asi je, já tam kupříkladu na dovolené do té škvíry zastrkoval desky s dokladama a prachama. Ale zatím jsem to příliš nezkoumal. A ten hasičák v návodu mne zaujal - mně se teď válí zezadu zastrčenej pod sedačkou spolujezdce, a to není asi ideální. Z toho obrázku v návodu se mi jevilo, že vyklopím plastovou přihrádku pod řidičem a tam je připáskovanej ten hasičák. Takže v reálu to je trochu jinak? Resp. do OI to nedostanu? Nemá někdo reálné foto jak to vypadá? Obrázek mám na mysli tento: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Nevím jestli to bylo zrovna toto, ale viděl jsem, že je tam ten hasičák normálně před tou sedačkou jako na fotce vypíčenej. Takže úplně debilní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Já neviděl reál...ale podle foto se mi jeví, že "to" růžové je hasičák ve vyklopené "pohotovostní" poloze. Pokud by to byla opravdu standardní poloha, tak je to fakt chujovina! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.