Rejd Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Tak k mému problému,jak už je v nadpise posilovač mi při točeni ať už na místě nebo když jedu při jakémkoli točení na jakoukoli stranu tak se ozývají zvuky podobné "lupání,praskání,křupání" nebo jako by něco přeskakovalo ale tak tlumeně... je to cítit i ve volantu sou to docela citelné pecky...zezačátku to dělalo jen sem tam.. a teď už stále.. posilovač ale funguje pořád a krom toho lupáni šlape perfektně....jenže kdo ví na jak dlouho,že? Prosím jestli má někdo zkušenost pokuste se mě poradit ať to nemosím hned valit do servisu jestli to je jen nějaká "moucha". Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Asi před měsícem mi to začalo dělat taky a mechanik konstatoval zadní silentblok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rejd Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 pozor ,ale silent bloky sem na předních ramenách měnil cca 2 měsíce zpátky.. sou nové ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 nemůže to dělat homokinetický kloub? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 koukni na pružiny jestli není některá prasklá ? ložiska uložení předních tlumičů ? klouby jak píše " Konny " kosti stabilizátoru ? Pak sem napiš, až se ti to povede vyřešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frudy Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Tak k mému problému,jak už je v nadpise posilovač mi při točeni ať už na místě nebo když jedu při jakémkoli točení na jakoukoli stranu tak se ozývají zvuky podobné "lupání,praskání,křupání" nebo jako by něco přeskakovalo ale tak tlumeně... je to cítit i ve volantu sou to docela citelné pecky...zezačátku to dělalo jen sem tam.. a teď už stále.. posilovač ale funguje pořád a krom toho lupáni šlape perfektně....jenže kdo ví na jak dlouho,že? Prosím jestli má někdo zkušenost pokuste se mě poradit ať to nemosím hned valit do servisu jestli to je jen nějaká "moucha". Děkuji Skus se podívat na horní ložiska uložení tlumičů mužou bejt zarezlý ,pak skus ještě prostříkat stříkačkou svisláky a ještě se podívej jestly nemáš prasklou pružinu ale to by spíš bouchalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.