lazaruslong Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Tak se jde na věc. V úterý ráno jede okta do servisu, kde si nějakou dobu pobude. Až vyjede, tak jako scout:-) Držte pěsti, ať to jde bez problémů:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 máš už nárazníky atd?? budu mít asi časem naprodej komplet přední nárazník. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 vevca: mám všechno. snad...:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Orientačně kolik jsi dal za komplet naráazník přední?? Ze vším??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 nárazník z aukra 1300, mřížka,lemy a držáky mlhovek- cca 3400... nárazník je bez ostřiků a bez děr na senzory-ani jedno nemám a nepotřebuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 hmm takže kompletka za 5,5tis je nádherná cena (budu mít časem an prodej předfacelift komplet včetně ostřiků a parkováků, mlhovek)sory za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Když to vyjde, tak poslední RS look fotka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Tak uvidíš jak bude vypadat v novém hávu..B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 tak me pan v servisu nepotesil.tyden tam to auto mel a ted.mi rekl,ze ty dily nepasuji.jak je to mozne?vsechny dily jsou predface,tak mi nerikejte,ze to nemuze pasovat?jsem zklamany jak cert.napada vas co s tim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 (upraveno) Jo nechat rs look a neblbnout..né tak tohle vážně zamrzí..;) Upraveno Duben 16, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 no udelam to tak,ze pujdu za jinym mechanikem.to me sere,to me sere.hlavne jsem dotoho nasypal kotel penez.kurde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 CAU,JA MYSLIM ZE JE TO BLBOST PODOBNE JSEM TO MEL JA JAK JSEM TO PREDELAVAL NA FACE TEN CO MI TO STRIKAL TY DILY TAK RIKAL JA VAM TO I ZADARA NASADIM,PAK MI VOLAL TO JE UPLNE JINE TO VUBEC NESEDI A TAK ZE TO NEPASUJE,PRAVDA BYLA V TOM ZE TO NEDELAL PROTOZE TO NEUMI A ZE CHYBELI NEJAKE DRZAKY,PAK JSEM SI TO DODELAL SAM DOMA A VSE PASOVALO BEZ PROBLEMU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Jiného mechanika nebo sám, na tom nic není, pokud nepředěláváš na face, tak na tom nic není, kdybys byl z blízka tak ti to spíchnu za den. Ale jsem z Brna takže nevím, každopádně musí pasovat všechno, pokud máš to olakovaný, tak je to jen skládačka, i konktory budou pasovat protože máš už RS look. To teda nevím co to máš za vemeno mechanika. :lool: P.S. jak píše princess 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 tak zkusim jineho mechanika a kdyztak se ozvu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 jasný, kdyžtak bych si vzal golu a někde na parkále to uděláme, jen musíš mít nějakej silikon na přilepení lemů a prahů. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Tak jsem zjistil, že scouty mají prý jiné plechy. Prahy a blatníky mají jiné tvarování, díky kterým na nich drží lemy. Takže překopávka na scouta není jen tak něco jednoduchého. Bohužel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 co prosím??? Tomu sám nevěříš, ted mě 1 orig stojí v garáži a je to stejný můžu ti to nafotit!! jestli chceš viz http://aukro.cz/skoda-octavia-ii-blatnik-levy-predni-i2274365980.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 No já moc nevím. Má to svou logiku. Borec tvrdí, že volal i do Bolky, kde mu to potvrdili. Lemy se nasazují odspoda nahoru, kde se mají zacvaknout. Na obyč oktě není nic, za co by se to zachytlo. a fotka toho blatníku taky nevypadá jako obyč. Kolem vykrojení pro kolo je něco, co vypadá jako právě ten zális... Jsem z toho jelen:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 hele nafotím ti to aby ses mrknul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Ok, zajímá mě to. Pak teda nechápu co to borec žvatlal. ALe jako nepodezřívám ho z ničeho. Je právě vyhlášený svou precizností a specializuje se na škodárny a vypadal, že si s tím prostě neví moc rady. Navíc by si tím dle mého docela dobře vydělal, ale i tak mi řekl, že to nepůjde a že do toho nejde... btw. Fotku prahu pod dveřma scouta bez lemu by asi nešla sehnat co? Tam tvrdil, že je to prý nejvíce vidět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 nesmysl na vsech octavkach je naprosto stejny kus prahu i blatniku na octavku se dela pouze jeden kus blatniku i jeden kus prahu v etce nenajdes jinej druh prahu a blatniku ten tvuj mechanik asi meni jen olej a filtry ne ? :D takovych predelavek uz mam zasebou vic nez dost a nikdy nebyl zadny problem pokud mas vse potrebne tot vse takze stai mit cloveka co se neboji prace a mas to bez zbytecnejch kecu a problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 chyť ten kus plastu a prilož ho k blatníku a a uvidíš sám,nie len podľa toho,čo povie mechanik,ktorý možno tomu rozumie akurát tak veľké nič.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Tak z toho jsem teda úplně jelen. Achjo. Tak čemu má pak člověk věřit. co já bych dal za mechanika, který umí a nebojí se a je čestný. Takového člověka snad nelze najít:-( A bohužel je to tak ve všech oborech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Tak tady to máš, je to samozřejmě všechno stejný, stejný přední blatasy, včetně šroubků zbytek na silikon, zadní blatníky jsou taky stejný, nedělá se jiná kastla pro Scout B) a konečně prahy jsou taky stejný, možná je pod nima nějakej mezikus, sorry ale sundávat je kvuli tomu nebudu,ale drží tam perfektně a spoje jsem ti nafotil. Doufám, že ti to stačí a bláboly, že to tam nejde, at si strčí někam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Díky moc. Musím to nějak vymyslet a pořešit. Sám si na to netroufnu, tak snad někoho seženu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Tak nárazníky jsou Brnkačka, lemy taky, tak pak už jen ty prahy, zjistit, jestli pod nima něco není, nějaký držáky nebo tak, a pokud je to na nich (nevím jak vypadají z druhé strany), tak není co řešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Tak snad. Já chcuuuu scoooutaaa:-) čtyřkolka jako RS fakt neee a ten scoutík je prostě nej:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 ted mám polofacelift RS a bude uplný FL RS, a před FL scout a bude FL scout, užiju si obě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Tak to jo :-D FL RS je bomba. FL scout ee:-D za mě jednoznačně předface scout:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 první jde FL RS B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.