Dodo-Kolín Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Brzdy? Jak to? Kdyžtak do SZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Dneska menší úprava. Jeden sloupek se sviňák moc nepovedl. No už je nalepený, tak nenadělám nic:-D Kvalita fotek alá rychlovka mobilem:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Jéjda, furt je tam to křídlo, hlavně sundej ten nápis Octavia a to nad těma klikama taky nic moc, ale aspoN ten nápis dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Křídlo určitě zůstane, jak už jsem hlásal je to dobrý ukazatel na parkovišti. Ty hnusíky kolem klik bych rád sundal,ale to by se musely rozebrat komplet kliky a to rozhodně nedokážu, takže to tam bude muset zůstat:-( Pokud máš radu, jak to rychle a jednoduše sundat, tak si nechám poradit. Vadí mi to tam příšerně,ale už dva mechanici mi řekli, ať se připravím na přelakování dveří, že se to nepovede jednoduše sundat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Hoši, jaké byste mi doporučili zadní kotouče a desky? vůbec se v tom nevyznám. Netuším jakou velikost a chci něco, co opravdu brzdí. Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 To sundáš v pohodě si myslim, odřezat to vlascem co pujde, pak prostříkat odstraňovačem samolepek a asfaltu od Sonaxu, nechat pusobit a dorvat to. Horší bude sundat zbytky lepidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 no to právě nepůjde, protože to je právě jakoby z jednoho kusu, kterým je podlepený celý prostor pod klikou. zítra to vyfotím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 aaaa chvili sem se k tobe nekouknul a mas to kompleto :) lakoval si ty boky do audi grau? me to tedko ceka, mam uz vse doma ready, jen cekam na penize :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Ahoj, pokud myslíš lemy a prahy, tak ty se mi podařilo koupit už v laku. Boční lišty lakované nemám. Jde to vidět. Ale ne zas tak moc,abych se s tím otravoval...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 A tady dodávám fotky těch pomatených tuzingů u klik...Jak je vidět, tak se musí komplet sundat kliky,aby se to dalo odloupnout. A na to si moc netorufám :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 mlatit do hlavy toho kdo to tam nalepil fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Tak! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 sakra kde je ten blijící smajlík????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Tak stahuju dílenskou příručku, snad podle toho dokážu ty kliky sundat a nasadit poté zpět...:-D Kterou mám začít? Asi nějakou zadní co?:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Tak kurde tam nic není, je tam podvozek, elektrika a motory.ale karoserie nět Edit: Tak jsem to našel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Taky hledám blijícího a nikde nic. Co z toho kurde měl že to tam lepil? Jestli potřebuješ nějakou příručku tak dej vědít-něco vyhrabu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Hele montuje se to bez sundání kliky, tak nevim proč by se to nedalo i demontovat bez sundání kliky. Nesmíš se toho tolik bát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 A jak to teda mám sundat bez demontáže klik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Nejdřív to musíš odříznout, prostě oddělat od kastle, nadzvednout kliku a vyndat. Nehledej na tom nic složitýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 hele pane a to si ty lemy kupoval jak jsem se bavili na aukru? :) ja je tam bral, clovek mi tvrdil ze je to lakovany a prd... a to sem za to dal asi 5.000 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Bral jsem to na aukru. Stálo to sedmičku. Nečekal jsem, že budou lakované, ale jak jsem to dal borcovi na lak, tak mi řekl, že to je lakované. Odstín a povrch je úplně stejný jako plochy, které mám nalakované nově, tak snad to tak je:-) Na kolik tě vyšla oprava laku toho tvého? Jak tak obcházím tu moji herku, tak bych potřeboval snad přestříkat komplet celé auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Tak jsem se dokopal a sundal ty tuzingy kolem klik... V tuhle chvilku řeším jak sundat zbytky takového černého lepidla, drží to jako prase. Ze zadních dveří to šlo jednoduše,ale z předních se to nedá nijak sundat. Nějaký nápad? díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 (upraveno) Malá novinka:-) Jinak lepidlo pod klikama zůstane asi na věčnost:-D Upraveno Srpen 22, 2012 uživatelem lazaruslong 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 skús vyskúšat nejaký gumový kotúč aj ked neviem ako to bude s prístupom niečo také... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Gefro má pravdu, stojí asi 300 nebo tak ale je to nej věc co znám, jak na odstanování pásek, lepidel apod. Hlavně z alu kol Jinak novinka je samoleka, nebo že ti svítí světlo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Nálepka:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Chlapi potřebuju poradit. Plánuju komplet výměnu brzd. Kotouče i desky vepředu i vzadu. Na kolik to vyjde? Chtěl bych originál brzdy škoda nebo možná něco trochu lepšího. Na kolik to vyjde? A co všechno mám koupit nové? Mám najeto 132 tisíc- tak nevím, jestli třeba nekoupit i nové brzdiče a tak...Jsem laik, tak se nechci nechat říznout v servise o zbytečné prachy a díly bych si rád nakoupil sám a jen to tam donesl,ať to zkompletujou... Poradíte? Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Kup na CC autodílech to co píšou to je pravda, orig. díly i neorig ceny dobré a zboží takové jaké chceš. Napiš jim tam a oni ti poradí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 mě ted vyšel na RSu komplet na 7800 u jeldy kotouče brembo a desky textar (keramika)cc autodíly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 A brembo je lepší než originál? Jsem s ekoukal a kdybych vzal dopředu 288 brembo a dozadu 256 brembo, tak ty kotouče stojí cca o tři stovky míň než origoš... Tak co má člověk vzít? A jakou značku destiček? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.