Přejít na obsah

Lukáš Vepřek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

752 zobrazení profilu

Lukáš Vepřek's Achievements

0

Popularita

  1. rob314 a Sluky.... Máte 1,9Tdi s 66kw při 4200tis/otáček +/- takže jestli jedeš na 4.stupeň 50km/h a chceš akcelerovat tak podřaď bohužel nemáte 1,6ecoboost od forda kde je 118kw už při 3600ot. tento motor pracuje ve vyšších otáčkách tzn. řadit rak ve 3500ot. Jinak tohle celé téma tady už se omílá tak po 5té.... to že auto jede v zátahu a pak jako by tam něco ruplo a už to nejede tak to se děje protože ti auto spadne do nouzového režimu a když to auto vypneš a zase nastartuješ tak to vyresetuješ a zase jedeš dál normálně... Může to dělat....váha vzduchu, podtlakové hadice, E75tky(regulátory do kterých vedou ty hadičky), nebo Turbo je zanesené. V jednotce hádám že ti to píše "špatný tlak vzduchu do turba" nebo tak něco. Turbo je zasrané v té ocelové(výfukové) části takovou mazlavou sračkou kterou najdeš i v EGR ventilu a ta sračka ti tam omezila pohyb takové klabky. Jak to čistit najdeš na DP. AHL ma regulaci topatek takže tam vyčistit a podložit. Bohužel nikdo ti tady neřekne čím to přesně je.... mě to tady taky nikdo neřekl. Takže vše tohle udělej... váhu vzduchu si nech až jako poslední možnost protože je to nejdražší.... A pak dej vědět Už jsem to musel shrnout tohle téma....
  2. Zdravím, hoši nainstaloval jsem si uspěšně O2 sedačky s výhřevem do mé O1. Můžete mi nekdo poradit se zapojením el. Do výhřevu? Stačí to přepinovat nebo se musí vymenit i rele? Předem děkuji za rady.
  3. Já sem na to šel logicky... Sedačka do O2 je přišroubovaná. Tady je taky. V O1 to drží kolečkama a vepředu na šroubech. Tady je to vepředu taky na šroubech a vzadu zpevněný o to že je to přišroubovaný. V podstatě byla pevnost zachována. Ale jinak par kluků už stím prošlo ;)
  4. Diagnostika za jizdy .. Ukaze mi to proc auto spadne do nouzaku ?
  5. Takze tim kablikem do stropniho svetla muzu rozvest napajeni osvetleni ? Ja myslel ze to zhasina i je uz v mozecku toho stopniho svetla... Potom bych to ale udelal tak ze bych z toho akorad vzal ten signal a napojil to pres rele... Pro klid duse
  6. Je to od jednoho klubaka z jineho fora.. Železo 40x8mm pasovina a jekl 20x20mm doporucuji nechat vyrobit u kovare. Potom sem uz na aute primeřil zbyle pasoviny.. Dokonce si hraju s myšlentou že bych sve prodal a vyrobil si další...
  7. Lyžiny se musí upevnit na ten mezikus co je opřený o vozidlo. Jinak El. nesedí... ted to budu řešit... musí se sedačka přepinovat.
  8. Lyžiny na sedačkach jsou bez upravy. Dokonce chycene do orig. děr. Zadní sedačky jdou také, ale ještě jsem to nestudoval. Je tam problém s uchycením opěradel.
  9. Zdravím.... jelikož na tomto Forumu jsem se nic nedozvěděl jestli to jde lehce nebo jestli vůbec tak na jiném forumu jsem se dozvěděl jak lehce to jde... Takže některým lidem, kterým vadí sezení v O1 tady dávám inspiraci ;)
  10. Zdravím pánové, chci se zeptat, uvažuji o koupi Octy s 1.8Tsi a hraju si smyšlenko jestli to jde přestavět na LPG. V AAA mi to v pohodě vypočítali za 25tis že to v pohodě jde . Ale radši bych slyšel názor od "Klubáku". Díky za názory.
  11. Pánové pardon za delší odmlku ale řešil jsem to. Ramena jsem daval nová a silenbloky jsem kontroloval u montáže. Na zadní nápravu mi nesahal to je pravda ale vím že jsou tam měněné před rokem. Jediný co to může být tak tyče žízení a ty se te´d chystám vyměnit. Pak napíšu jak to dopadlo.
  12. Zdravím pánové, vyskytla se mi taková záhada na vozidle. Na předních nápravách jsem vyměnil Tlumiče, uložení tlumičů, ramena se spodními čepy a před rokem čepy řízení. Poté jsem z autem zajel na geometrii kde mi auto srovnaly protože mi to slušně sjíždělo pneu. Ale po seřízení geometrije se objevila Anomálie kterou se mi nepodařilo eliminovat. Auto mi do pravotočivé zatáčky v určitou chvíli (ve chvíli kdy se spoléháš na to že tě auto podrží v zatáčce) ustřelí a podsekne mi kolo tak, že mi to nadzvedne pravou stranu a rozhodí to celé auto. Tahle anomálie se objevuje v každé rychlosti a ve chvíli kdy zaberu více volantem do zatáčky. Do levotočivé to vůbec nedělá. Jezdím na klasických 15" kolech s pneu 195/65 s tlakem 2,4baru. Prosím o radu co s tím. Kde může být zakopaný pes. jestli v řízení a co by se mohlo hýbat.. Předem děkuji za každou teorii, nebo radu.
  13. tak jsem vysušil nastříkal, dal jinak..... A porád když nastartuju tak ukazuje 35-45 pak to začne pozvolna klesat co 30s 0,5°. Ale neměl jsem nervy čekat jak moc klesne.. Nemá pojistku? Dá se něak anulovat jednotka něakým příkazem? (oprava ABS cidla mi zmizla z palubky sama ale až tak po 3tí jízdě)
  14. Děkuji za ukázku toho čidla dost to pomohlo... bylo plné vody ve spoji... Ted to suším. Akorád nevím kam ho pripojit protože mi vysí u klaksonu a není kam ho soupnout budu muset vymyslet něco aby nevylo tolik na vodě.
  15. Mám manuální klimu... Jinak dnes se na to podívám... budu měnit olej tak na to juknu.. V tom místě jsem nedávno dával nový klaksony ale nevšiml jsem si ničeho vo by vypadalo jako teplotní čidlo :/ je nekde přichycené nebo volně? jen abych do identifikoval. Ale podívám se po tom a dám vědet ;)
×
×
  • Vytvořit...