Přejít na obsah

Jak jste řešili výměnu výškové repro


Doporučené příspěvky

Tak do 15 hodiny ti to tu asi nestihnu dat :( , ale myslim si, ze sam uvidis, co bude potreba všechno odlamat... Jinak origo vysky nejsou nasmerovany do prostred kabiny (nad radicku), tak si ty nove vyskace tak nasmeruj, aby ti hraly vic na hlavu (nad tu radicku a ne nad palubku), pak je totiz zvuk lepsi... ;)

Odkaz ke komentáři

Koupit se to nedá, ale trocha ladění nasměrování, stará punčocha od manželky resp. přítelkyně, trocha pryskyřice, trocha kytu, nějakej šmirgl, pak nalakovat nebo potáhnout (podle gusta) a je to

 

jinak je to dělaný na původní domečky

Upraveno uživatelem Passta
Odkaz ke komentáři

Nee nic nekouká ven, z druhé strany je normálně mřížka a vše vypadá jako origo... ;) Jinak ty moje výškáče taky mají domeček, ale ten šel sundat, takže zůstal jen samotný repráček, který sice má svoji mřížku, ale to ničemu nevadí. Jinak repro mám tyto http://www.ahifi.cz/reproduktory-renegade-rx6-2c.html , výšky měly sice pasovat do origo držáků, ale já jsem je tam nemohl dostat, proto přišlo na řadu toto mé řešení ;)

Odkaz ke komentáři

Jasně, domečky sundej a nech jen samotný repráčky :) . Jinak já mám tyto reproduktory asi 5-6 let a jsem s nima spokojenej, ale nové reproduktory bych dal už tyto od Gladen http://www.ahifi.cz/reproduktory-gladen-m-165-v2.html#popis-produktu . Vzadu už Gladeny mám http://www.ahifi.cz/reproduktory-gladen-mc-130.html a na to, že jsou tak malé, tak hrají opravdu dobře a jelikož jsem měl možnost slyšet hrát i ty 165mm Gladeny, tak jsou pro mě jako nástupce jasná volba :palec: . Jinak ty Mac autio budou určitě taky hrát dobře... ;)

Odkaz ke komentáři

Předface i face repráky hrají hrozně, takže jakékoli jiné reproduktory budou hrát určitě líp :D . Ty MDF podložky taky hodně pomůžou, protože má potom reproduktor lepší oporu a tolik nevibruje. Tlumení i zesilovač mám nachystaný už asi 3 roky, ale pořád se ne a ne dokopat k tomu to naházet do auta (buď není čas a nebo se mi nechce)... :D

Odkaz ke komentáři

Tak to je divný, že to nehraje, buď to máš špatně zapojený nebo jsou výškáče nebo ty koncovky KO, jiná možnost není. Zkus to na zkoušku zapojit bez těch koncovek (předpokládám, že to jsou nějaký mezikusy mezi origo zapojením a novými reproduktory) a pokud to bude hrát, tak víš kde je chyba :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...