Criton Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Ahoj, nemá/nezná někdo tento climatronik? Je (měl by být) originál dodělávaný. Jedná se o OI 97. Mám problém s tím, že sporadycky funguje přesměrování směru fonkaného vzduchu (v zimě docela problém, když nelze přesměrovat na sklo) o regulaci teploty ani nemluvím (nejspíš vadný motor ovládání klapky). dokáže mi někdo poradit, zda byto mohlo být nějaké relé (dodatečně jsou k tomu domontované v plastové krabičce, kterou mám u baterie) nebo jestli je vada někd jinde? Předem moc díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Mne to vypada jako by byl z neakeho Seat-a protoze ta grafika my pripomina V.A.G koncern a to osvetleni SEAT nebo nejaka stari audina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Criton Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 pro představu přidávám pár fotek jak ovládání climatroniku, tak i záhadné pojiskové krabičky, kterou mám namontovanou u baterie. Prosím o pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 už jsem to několikrát viděl. Tohle by měla být dodatečně dodělávaná digitální klimatizace. Zkus napsat zprávu nebo zavolat Garnymu, třeba bude vědět co s tím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 už jsem to několikrát viděl. Tohle by měla být dodatečně dodělávaná digitální klimatizace. Zkus napsat zprávu nebo zavolat Garnymu, třeba bude vědět co s tím :) Jojo, je to originál dodělávka Mladá Boleslav. Vidí se zřídka a jen u modelů 97 určitě, možná i u 98. Ovládání se nedá objednat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Criton Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 už jsem to několikrát viděl. Tohle by měla být dodatečně dodělávaná digitální klimatizace. Zkus napsat zprávu nebo zavolat Garnymu, třeba bude vědět co s tím :) Hoj, díky moc, tomu Garnymu zkusim napsat... Další věc: neví někdo, co by všechno obnášelo vyměnit tento climatronik za ten, co se standartně dával do novějších modelů? šlo by to vůbec? jaká je třeba velikost ovládacího panelu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 už jsem psal SZ .... ale tohle bude big problém ... díly nesehnatelné .... a semtam odchází ten ovládací panel .. ... a to je bez šance ... jinak ty relé v předu jsou na spínaní klimy a vrtulí .. to stím nebude mít nic společného.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Criton Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 OK, vidim, že jediná moje šance je vyměnit celej climatronik, takže následují další otázky: 1/ stačí vyměnit jen ovládací panel? 2/ jaké sou rozměry toho panelu? Nacpu ho tam krásně místro stávajícího? 3/ půjde panel zapojit na stávající konektory? (tato klíma údajně origo domontovávaná ve škodovce) 4/ bude to fungovat i se záhadnou elektronikou - "pojistkovou" krabičkou u baterie? 5/ za kolik se dá sehnat ten panel (popř. i celý mechaniasmus climatronicu)? Zajímají mě spíš ceny z bouraných aut nebo že se toho chce někdo zbavit. Nechci to kupovat nový! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 tuto klimu sem mel v pasikovi B5 1.6i rok myslim 97 to byl... tchan rikal ze byla dodelavana,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Criton Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 tuto klimu sem mel v pasikovi B5 1.6i rok myslim 97 to byl... tchan rikal ze byla dodelavana,, Ok, díky zkusim to na VW foru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 řekl bych, že seriový climatronik má jiný rozměr, že je trošku menší. No a pochybuji, že ho napojíš na stávající konektory, řekl bych, že bude potřeba vyměnit vše, co se mění při přestavbě z manuální A/C na climatronik, to znamená topení, ventil klimatizace za novější, jednotku dochlazování na vrtule, dopojit čidlo slunečního svitu a hlavně komplet elektriku, snad jsem na nic nezapomněl. Mně ta přestavba vyšla s prací, materiálem i náplní na cca 8000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kdo ti předělával manuální klimu na digi a jak to bylo s cenou a prací? Nejsou pak s tím nějaké problémy?? Různé komplikace atd. Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.