libor.kratas Odesláno Leden 13, 2018 Sdílet Odesláno Leden 13, 2018 (upraveno) DOBŘÍ HOLUBI SE VRACEJÍ :D Zdravím všechny a zase se opět vracím ,,zase k černé" Octavii někteří mě znají. zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5989&p=1032372 Do rodiny přibyla Škoda Octavia 1.9 TDi Rok Výroby: 1999 Motor: (AGR) :) Výkon: 66kW Nějaká ta výbava: Manuální klima 3 rameny volant z O2 FL RS RS pedály 4x okna v elektrice sedačky z O2 výhřev sedaček tempomat palubní PC řadička z O2 FL loketní opěrka mlhovky parkovací senzory originál tažné zařízení dvojitá podlaha plechy R16 stropní lampička Superb 1 zadní kotoučová náprava Něco se na autě musí udělat, přece jenom je to už stařenka (dobrá) :D : nefunguje Tempomat vadný spojkový spínáč váha vzduchu K.O auto nejede :D parkovací senzory čidlo nebo kabeláž přední brzdy zvlněné bude UP na 288mm ne hned ale bude :D Webasto (vím kde je :D) vyčistit interiér Metalicy časem :D ručičky červené ze superba 1 (už jsou doma) podklady budíku z O1 FL + vypínač a regulaci (vše mám doma co mi zůstalo z mojí :D ) sehnat vystřelováky a to je asi zatim vše jenom jezdit :D a ať slouží hlavně :) Upraveno Srpen 23, 2018 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 13, 2018 Sdílet Odesláno Leden 13, 2018 Libore vítej zpátky v sekci jedničkářů. Octávka vypadá slušně, a v tvých rukou určitě ještě ožije, takže ať se daří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 13, 2018 Sdílet Odesláno Leden 13, 2018 Taky tě vítám zpět u OI, určitě bude octa sloužit k plné spokojenosti :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 14, 2018 Sdílet Odesláno Leden 14, 2018 Taky tě vítám zpět. Určitě z ní bude brzy krasavice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2018 Díky kluci no něco sní uděláme :D ale nejde vše najednou dnes očista :) a panty loketní opěrky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 15, 2018 Sdílet Odesláno Leden 15, 2018 Vítej zpět v této sekci Libore ! :palec: Ať dobře slouží. :palec: Je vidět už dost udělané práce a zbytek postupně doladíš. Držím palce ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 pomalinku se bude ladit :) teď jen ať funguje jak má je tam váha vzduchu K.O a spojkový spínač K.O jinak EGR je OFF :) a na stole jsou vstřiky z 81kW a trošku převodovka jde tam těžce hodit 1čka dělal někdo z vás výměnu vložek táhel ? Jinak z plastu sundaná carbon folie opravený držák nápoju nešel otervřít a ošetřené plasty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 18, 2018 Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 Zkus se podívat na ty plastové futra na převodovce, ja je měnil na 1,8T a ted to řadí podstatně lip... Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 kenny myslíš toto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Ne ne, v tim přepákování jsou 2 futra, 1J0 711 067 K a 1x 1J0 711 550 Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Ahoj Libore, vítej zpět! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Kenny: A kde přesně tyhle dva díly najdu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 Tady je.... Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 no to jsem se chtěl taky zeptat kde jsou :D , pro dnešek začalo blikat immo a nenastartuji tak řeším toto :D ale taky prkotina jak jsem zjistil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 U druhy octavky mi taky blika imo, tak to bych chtel vyresit v nedeli. Ale zkoušel jsem už něco ale beze změny. Včera jsem koupil novou kompletni sadu zamku tak to zkusim vymenit Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 (upraveno) zaleži jaky mas rok toto odchazelo u předfaceliftu -na starších ročníkách odchází vedení k cívce na spínačce nebo samotná cívka. toto jsem našelel na foru zhusim mrknout zítra jinak číslo dílu drátku 1U0 971 809 Tak jsem propájel 2 piny v konektoru cívky a zdá se, že je po problému. Odšrouboval jsem spodní obložení spínací skříňky, vytáhnul konektor (viz. foto). Z konektoru jsem vysunul víčko, vyjmul jeden drát z pinu, odizoloval (viz. druhé foto) a napájel zpátky do pinu. To samý s druhým drátem. Je to práce pro mikropájku. Konektor jsem zpátky sesadil a nacvakl do cívky. Tak snad to pomůže. Sorry za nekvalitní foto, dělal jsem to na koleně a fotil mobilem Upraveno Leden 19, 2018 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 20, 2018 Sdílet Odesláno Leden 20, 2018 Ja mám 1999, spínačku mám doma s celou sadou a ten kabel si mám vyzvednout v pondeli ve škodovce za 170kc Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 20, 2018 Sdílet Odesláno Leden 20, 2018 Libore moc pekna ofce, predesly majitel delal ty upravy na face a casti interieru z o2? Moc pekne vozitko a agr ti bude slouzit paradne :-) s tim razenim jsem chtel drive taky bojovat ale nikdo mi nebyl schopny poradit cim to je, tak jsem zvedavy co vymenis a jaky bude vysledek, pak bych to poradil tatovi at to taky udelame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 košin: ano upravy dělal předchozí majitel, s tím řazením uvidime co bude vše vyměnit, a potom dam echo jinak dneska se naskytla nabídka za super cenu tak už jsou doma :) 288mm zrepasujou se a na jaře se nahodí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 Tak tady se to rozjíždí na plné pecky ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 No nekecej, dobří holubi se vracejí! Co ty sedačky z OII, je pak vzadu víc místa nebo je to naopak horší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 Hezky jsi do toho začal šlapat... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2018 sedačky z O2 ? předek dobré ale zadek ee nesedi to tam musím sehnat origo spoky: nezačal jsou to jen maličkosti brzdy byly za hubičku tak se udela repas jinak včera oprava váhy vzduchu, opravené teple starty, opravené immo (dle návodu vypadalo to že to byl kontakt na spínačce v konektoru černý drátek), vyměněné lanko dveří, zkalibrované ručičky, zaslepené zámky a vyměněna páčka stěračů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 23, 2018 Sdílet Odesláno Leden 23, 2018 Pěkná práce, ja bych chtěl imo opravit zitra, jestě jsem ten kabel sehnal novej a nás ve Škodovce.... Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Dnes jsem něco přinesl at není nuda ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Super , ty budiky jsou z ceho a brzdy jsou 288 nebo uz 312? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Budíky jsou podle mě ze Supíku. Jinak brzdy budou určitě znát. Kde jsi sehnal to webasto? Je to komplikované dodělat?Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2018 (upraveno) Budiky jsou ze S1 ale nechavam si jen ručičky brzdy budou paráda jsou to 288mm což stači na normalní ježdění Na webastu mi chyby čerpadlo aby bylo komplet ? Octa dostala nový startér a mráz otestoval baterku takže ma i novou baterku Exide 77Ah když je zima a kdo si hraje nezlobí takže pomalinku repas ? Upraveno Únor 27, 2018 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 27, 2018 Sdílet Odesláno Únor 27, 2018 Myslim ze člen Neználek měl ty podklady z budíků S1 na O1 a bylo to pěkný.....Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.