Petr SR Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Děkuji všem za účast nečekal jsem to a velice mě to potěšilo ____________________________________________________________________________________________________________________ <<13.10.2013 Petr SR >> Milí octavia kamarádi vše se rozhodlo: 19.10. 2013 13:00-13:30 se sjedeme na parkovišti u Okay elektra Plumlovská ul. Prostějov. Je to vedle Intersparu. Pojedeme na vyjížďku kolem Plumlovské přehrad, podivat se třeba i k zámku Plumlov a doladime to na místě, dnes jsem zjistil že to parkovišátko u přehrady zpoplatnili 30Kč. Poté odjezd do občerstvovny Koliba u Tří Králů Prostějov. Ač sem tak hojnou účast nečekal, a musel jsem přehodnotit plán. Ovšem Příjemně mě to překvapilo a na Vás všechny se těším. Petr_SR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Ahoj jsem pro i misto vyhovuje pokud se nic nestane neocekavaneho tak prifrcim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 jak se budem blížit startu tak musime doladit nějakej čas :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Stejně jako MiR jsem pro, Prostějov je kousek, takže rád přijedu . Až se bude blížit termín, tak to určitě vyladíme, ale hlavní je se domluvit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 jasny, uvidime kolik sem pisne lidi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dani_ Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Čau, super že se tu v okolí taky něco zorganizuje. Sice nejsem z PV ale jsem tam každý den v práci. Rád přijedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Taky bych možná přijel, záleží na okolnostech ale předběžně za mě ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Tak to je super, čím víc nás bude, tím líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 potěšilo by\ mě 10 lidí ale víc je víc! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 chlapci proc tohle neresite v regionech? tam zacilite asi daleko lepe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Máš pravdu Vitto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 chlapci proc tohle neresite v regionech? tam zacilite asi daleko lepe trošku sem to zdrbal :-( dík za upozorněni *palec* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Petr SR: už jsem zažádal o přesunutí do sekce Regiony ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Ahoj, Prostějov je dobrej nápad počítej se mnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Taky rád přijedu, přece nebudu trhat partu, že jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Tak to má být Peťo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 19.10 to jsem v pv a solo, tak jestli bude slušně protáhnu ještě rapida za váma B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 19.10 to jsem v pv a solo, tak jestli bude slušně protáhnu ještě rapida za váma B) paráda :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 a je tam ještě něco v provozu nahoře u přehrady? na kolik to cca plánuješ? poO? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Cest, zatim to vypada ze budu moct, pokud to tak zustane, rad se pridam. !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 19.10 to jsem v pv a solo, tak jestli bude slušně protáhnu ještě rapida za váma B) Bylo by super kdyby jsi taky dorazil, jinak aby jsi nebyl sám se Škodovkou, tak že bych taky dojel užovkou co mám po dědovi? :D Cest, zatim to vypada ze budu moct, pokud to tak zustane, rad se pridam. !! Pokud ti to výjde, tak to bude super , však pak dáš vědět ;) Jinak já jsem si před chvílí uvědomil, že budu možná 19. 10. v Ostravě :( , ale radši bych jel na sraz, tak snad mi to výjde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 a je tam ještě něco v provozu nahoře u přehrady? na kolik to cca plánuješ? poO? Ještě se to tu moc neřešilo ale viděl bych to poobědě :-) u přehrady toho moc v provozu neni, zjišťuju podrobnosti o restauračce... ...nevim jak teď funguje Pácl v Plumlově a jestli je z Oazy nadobro nightClub, jistotu vidim třeba v Kolibě u Tří Králu Prostějov Plumlovská ul. KDO Má nějakej nápad sem s nim :-) ať se nám srázek všem líbí ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Tak já bych se rád přijel podívat z Ostravy za váma :-) teda pokud to nebude vadit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Bylo by super kdyby jsi taky dorazil, jinak aby jsi nebyl sám se Škodovkou, tak že bych taky dojel užovkou co mám po dědovi? :D Pokud ti to výjde, tak to bude super , však pak dáš vědět ;) Jinak já jsem si před chvílí uvědomil, že budu možná 19. 10. v Ostravě :( , ale radši bych jel na sraz, tak snad mi to výjde ;) Toš to je smůla ale snad to vyjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Petře, výběr místa bych nechal na tobě, přeci jen jsi místní, tak to znáš líp. My jezdíme na jídlo jen k Ječmínkovi, tak se nám to líbí a chutná :) Konny na to ani nemysli! Honzajs pojede z Ostravy na sraz do PV a ty se zdekuješ do OV, NIC! Sifon, dva Honzajs39 - samozřejmě přijeď a vem sebou i Libora Kraťase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Honzajs39 klidne vem sebou celou tu vasi bandu ostravskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Toš to je smůla ale snad to vyjde... Petře, výběr místa bych nechal na tobě, přeci jen jsi místní, tak to znáš líp. My jezdíme na jídlo jen k Ječmínkovi, tak se nám to líbí a chutná :) Konny na to ani nemysli! Honzajs pojede z Ostravy na sraz do PV a ty se zdekuješ do OV, NIC! Sifon, dva :lol:Honzajs39 - samozřejmě přijeď a vem sebou i Libora Kraťase Musím to nějak zařídit abych mohl přijet, protože do té Ostravy se mi vůbec nechce :( a navíc ten sifon mě hodně láká . Jinak souhlasím s tebou Peťo (Garrett), že výběr místa bude dobré nechat místním nebo těm co Prostějov dobře znají a ví, kde se dá dobře najíst ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Mám dojem že to je poslední dobou horší a horší :( Brutus na Plumlovské to jistí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Konny to si teda nějak zařiď, já mám v plánu taky dojet až z Javorníku (ve Slezsku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.