Darkeye Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Ahoj, mel by tu nekdo nejaky postup jak demontovat ovladani manualni klimy u O1 Tour. Planuju zmenu podsviceni a u tohohle nevim presne jak se k tomu dostat. Predem diky za rady porady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Tady to kluci už myslím řešili - http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zmena-podsviceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Darkeye Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Skvele, diky - aspon vim co me ceka :-) nebo spis neceka, do tohohle se asi sam moc poustet nechci :-( Ale dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 já už se k tomu odhodlávám rok hehe taky se mi nechce! Ale už mám na cestě patice, budu zkoušet dělat nějakou diodu jako tadyv návodech, pak kdyžtak jako kolega Fext vyrobím DPS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Nic proti tomu návodu v odkazu (četl jsem jen začátek), ale já osobně jsem tunel nevyndaval. Ovládání klimy jde ven i bez toho. Sundat rámeček, odšroubovat klimu, povytáhnout, odpojit konektory a lanka a pak ji ven dostanete. Zpátky jde hůř kvůli připojení lanek, ale jde to. Jinak k mojemu DPS který tu zmiňujete, u ovládání ventilátoru to chce dořešit jelikož ta poloha "0" - vypnuto mi vzhledem k rozvržení LEDek svítí víc a nevypadá to nejlíp. Bohužel už nemám vůbec čas na vymejšlení, tak jsem to u mě tak nechal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 to bych neřešil, ale máš to tak nejlíp co jsem viděl a já se k tomu pořád nemám :-D stále čekám na ty moje diody, zkusím na ne nalepit kus plexiskla aby se rozprostřelo světlo ... ten barevný světlovodivý plast jde vytáhnout i bez toho, abych rozebíral celou klimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 jo ten světlovodnej plast ven dostaneš ven bez vyndání klimy, ale je problém s vytažením napájení pro DPS - nejde to vytáhnout místo původní žárovky jelikož ta je pod otočným přepínačem stupňů ventilátoru. Plast vyndáš tak, že vytaháš všechny otočné přepínače a pak ten černej plast kolem nich je na několika místech nacvaklej - to už uvidíš. (vše samozřejmě při sundaném rámečku celého středového tunelu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Jo, psal jsem ti v SZ .-))) jen toto tam myslím nebylo. DPS dělat zatím nebudu, zkusím laborovat s diodama - koupil jsem nějakou ultra svítivou :-)) Jasný, až to dojde tak se na to vrhnu. KDyžtak přítel na telefonu! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.