Přejít na obsah

Xenony

SpiderM

Doporučené příspěvky

Podle mně ta výbojka co je v origo xenonech svítí dostatečně a není ju třeba měnit pokud budeš přecházet z H4rek na Xenony tak je to hodně veliký rozdíl samo ve prospěch těch Xen. Dálková H1 se dá vyměnit za nějakou 100w a nebo Hidku kdybys pohledal tak i tady na fóru je o tom psané stačí hledat :blink:

Upraveno uživatelem Sajmon
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

No ja se tady optam. Origo xenon komplet s vybojkama a tu krabyckou (electrika) upln vsechno. Co je este treba k montazi, jako je jenom ok mit toto aby mi to normalne delalo? Nepotrebuju ty ostikovace, a niv. motorky, tady podle zakonu mit nemuzim. Jako je jenom treba mejt to co jsem nahoru napsal aby to fungovalo, jo jenom jsem slisel abych musel mejt na to ten konector, protoze neni stejni jak u mujih hlo. svetel.

Janom aby mi to negdo este dneska napsal protoze zejtra rano bych koupil xenony protoze jsou za super cenu, tak aby mi to negdo nekoupil :lol: .....

Diky :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem nasranej lidi. Sel jsem u mehanika aby mi dal ty xenony, tak jsem sel u prvniho, Ten rekl ze musim dat novou instalaci :palec: ze ze mi ta puvodni instalace nemuze dat proud elektriky na xenony ;) o maj got......

Tak lidi jak to udelat, ja myslim ze to vubce nemusuim delat nebo ten mehanik je blazen :blink:

Tak co potrebuju jenom ten konektor..jo nebo uz nevim..a ze mi este ten rekl ze muzu spalit auto.....o cem clovek mluvi.....

Pomoc!

Odkaz ke komentáři

Tady je pinování konektorů http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/piny.htm

Jinka to že u vás xenony nemusejí mít nivelaci to se mi zdá trochu divné pokud vím tak všechny xeny co jsou přímo z výroby tak ju mají.

Zapojit je není zase až tak strášná práca když se chce všechno jde ja sem to zvládl také a sám je potřeba akorát přepinovat ty konektory a dotahnou pár drátkou.

Jinak tady je to pěkně popsané.

Upraveno uživatelem Sajmon
Odkaz ke komentáři

Sajmon dik moc za ten strucnej popis ale ja tomu prd rozumim, zadne pinovani doma delat ne budu jsem az moc laik abych sam sparal do elektrini. Proste potrebuju vedet co mam ted udelat aby mi ta svetla svitel - nemusim mit xenon+dalka pri zapnutem dalkovem svetlu, staci jenom ze budu ty xenony mit a obcas az budu potrebovat tak i tu dalku zvlast. To neresim. Take neresim nivelacy, taky ji nepotrebuju, zakon o tom nic nerika, proste moje dobra vule ze tam nemam naravany HID abych neoslnoval jinak bych to tam davno narval, jedinej duvod proc jsem kupoval origo xenony.

takze zajima mne co delat? Kupovat ten konektor s jinima pin-ama nebo co? Proste je dat do provozu nic vic - nic min.

Odkaz ke komentáři

Pokud je chceš jen rosvítit tak stačí 12 pinové konektory a přehodit tam ty dráty z toho puvodního konektoru a bude to svítit ale ještě je žadoucí dotáhnou tam +12V na pin č1 černo/bílá přes pojistku S2 ale funguje to i bez toho ale pro klid v duši bych ho dal.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...