najmis Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Myslím že většina lidí ví,zná...nebudu sem dávat fotky od začátku až po současnost..těch je na ŠH až až... ;) Chystal jsem se na GO xenonu...tzn rozborka,vyčištění,nové pochromování parabolek...zatím jsem je jen rozebral.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 ty woe, zase rozborka na stolu u PC? se ti to nechtělo dělat v garáži? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 V garáži jsem lampu rozlepil a rozmontoval co to šlo...tohle už moc na špinavý ruce není..tak proto rozborka čočky z plastu doma. Jinak jsem dnes při montáži LED do osvětlení RZ a stropní lampičky zjistil že druhá lampička na RZ je taky uvnitř zoxidovaná jak prase... :angry:kua nedávno sem tu jednu kupoval novou... pak hodím fotku jak LEDky osvětlujou interiér.... Edit:Fotos... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Nějaký nový fotos.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 pěkný světla vole ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Určitě myslíš ty LEDky vid voe.... :D Jinak ty halogeny stojej za houno ...jízda v noci-když dám dálky tak se musím jen pousmát a nějak to vodřídit po slepu.. ještě že si mužu přisvítit mlhama... :D Ale až budou xeny zas v kupě..to bude jiný kafe... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Dnes došlo na výměnu tyče řízení...docela dobrá práce,když si chce člověk "protáhnout" záda.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 proč si měnil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Nepatrná vule.... Jinak příští týden by už mohl být z5 z dovolený pán od Chromu tak se snad pohne akce xeny...co je docela škoda že se nepodařilo sehnat nové přední plexi světlometu...kdyby náhodou někdo věděl...napište.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 myslel jsem halogeny :) škoda těch plexi, mám teď nový i čočky xenu a je to neskutečnej rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Jo halogeny jsou vo ničem... Njn škoda...trochu sem tyhle starý nechal přeleštit,ale nové jsou nové..maj toho už dost za sebou.neválej se ti nějaký v práci...? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 jedna koupací..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Najmis: čus chlape! Kdy mi vykoupeš mou krasavici? Na oslavě jsi začal slibně ale chtělo by to pokračování :) Jak jinak? Pohodička? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 A příští rok vezmu druhej blaták..mno a ták za 10 let to máš jak psí kulky... :) Ted docela jo...mám dovču...udělal jsem zas nějakou práci do který se mě moc nechtělo..třeba výměna antény abych si taky poslechl pořádně rádio :) dneska sem jel kolem..ale bylo brzy tak sem ani nevolal..ale jinak se musím zas někdy stavit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 To mě ani neřikej protože jsem hlidal děcka a byl s nima skoro celý den venku.Hráli jsme tenis! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Ajaj....tak příště ti teda zavolám. :) Kdo vyhrál v tenisu...? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Jedna povedená fotka od stenlyho ze sobotního srazku v Turnově... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 krasna fotecka :) A kdyz uz mas xeny na chvili pryc, tak aspon jde dobre videt, ze lampy s cernym spodkem jsou nekolikanasobne hezci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Počkej až budou hotový xeny.... :) Jen mě docela mrzej ty skla...bejt nový tak by to bylo rozhodně ideálnější,když už bude vnitřek ve 100% stavu....napadlo mě jediná možná varianta....sehnat co nejlevněji funglovky obyč lampy,vykuchat skla,prohodit je..složit a ty jinak new lampy pod cenou prodat...ale asi nej. řešení jak se dostat k novým sklum.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 kde jsi nechal skla rozleštit??? taky bych potřeboval jedny nový sklíčka, ty starý mám už pěkně poškrábaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Nechal jsem je přeleštit normálně pastou na autolak....jako ty mikro škrábance šly dolu ale co je horší jsou 100ky dubek od kamínku,který jsou hluboký...těžko to někdy bude jako nový sklo(plast) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Počkej až budou hotový xeny.... ;) :P Jen mě docela mrzej ty skla...bejt nový tak by to bylo rozhodně ideálnější,když už bude vnitřek ve 100% stavu....napadlo mě jediná možná varianta....sehnat co nejlevněji funglovky obyč lampy,vykuchat skla,prohodit je..složit a ty jinak new lampy pod cenou prodat...ale asi nej. řešení jak se dostat k novým sklum.... tak, není nad nový a nepoškrábaný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Neprovokuj..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Trochu to tady okořením jedním nej "tjuningem" ;) Nedávno se začlo se stavbou nového trakturku...sem zvědavej jak to bude fungovat.... R.V. -2009 Motor-Mercedes-diesel Převodovky-Mercedes+Robur Náprava zadní-zkrácená PV3S Přední-zatím provizorní... Tyč řízení+volant Fábie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 ty krávo!!! tak to bude jezdit líp jak ten starej, co? to mě zas budeš muset svézt ;) se budu muset někdy stavit, dlouho sem u Tebe nebyl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Tak tady snad už praskání rámu nehrozí....jestli bude lepší se ukáže až to bude hotové...dle mě to bude chtít na předek nějaký šípáky,aby se to pak dalo v terénu řídit...budete taky celkově o něco víc vážit než ten starej... ;) Takže se uvidí....ale zas kolikrát se hodilo i živích 90kg na rámu aby sme v blátě vyjeli ten kopec....takže těžko ted soudit. JJ...už to je nějakej pátek co jsi tu byl....koukej se pak stavit... :D Bude rally montešpitál s trakturkem..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Dnes se pokračovalo...přetěsnění víka,natahání brzdových trubiček k předním koloum,odvoz paken na repas(nalepení nového obložení) a co bylo hlavní je že proběhl uspěšně 1. start motoru..... :lol: a ani to moc neřve bez vejfuku.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 použili ste vůbec nějaký díly z toho starýho? nebo to je fakt komplet new stroj? rally monte špitál radši ne, děkuji :) mno, tenhle víkend jedem na Slovensko, pak mám od pondělí do pátku školení v Práglu, ale teoreticky ten další víkend je volnej, tak to zkusím doma nadhodit nemáš něco v plánu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Jako vůbec tomu nerozumim, ale proč je na druhý fotce před diferákem ten brzdovej kotouč? Nějaká kosmodisk vychytávka? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Moc krasna Fabia :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.