Přejít na obsah

Mirouch76

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4 435
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Mirouch76

  1. Mám OIII rok  2016 a koupil jsem na Alze datový kabel cca 5mm silný a 30cm dlouhý a při poslechu rádia vše v pohodě, ale jakmile přehrává hudba z SD karty tak se mi několikrát systém restartoval, nejhorší bylo, že zrovna ve městě kde jsem nikdy nabyl. 

  2. Prodám přední + zadní brzdy. 

    Přední kotouč 312 x 24,7mm děrované Zimmerman + destičky Zimmerman najeto cca 10 000km + třmeny + brzdiče i s hadicemi + krycí plechy cena 4 500kč

    Zadní kotouč 272 x 9,8 mm Bosch + desky ATE najeto cca 8 000km + třmeny + brzdiče i s hadicema + krycí plechy   cena 4 500 kč

  3. V 17. 10. 2022 at 22:16, Lancelot napsal:

    S halogeny máš nejspíš nivelaci světel řešenou ručně, tj. skrze kolečko vedle vypínače světel, čili čidlo autonivelace tě nemusí trápit.

    Ostřiky se daly dokoupit i k halogenům.

     

    V 18. 10. 2022 at 7:51, Rolbař napsal:

    Samo se bavíme o autech s xenony/LED, klasický halogen má ruční nastavení sklonu světel, buď kolečkem u ovladače světel nebo od FL v menu CAR - nastavení - světla a vidění

    Díky za vysvětlení. Ano, je tam regulace sklonu kolečkem vedle volantu. Mám ještě Octavia II Scout a tam jsou xenony a ostřik. Onehdá jsem někde četl, že na halogeny se ostřik ani nivelace nedává, snad ani na přání, a na xenon být musí obojí. Ale už ani nevím kde jsem to četl. 

  4. V 23. 5. 2022 at 14:02, romariooo napsal:

    Chtel jsem to dnes poslat na dopravku...s chlapem jsem si to vyřikal. Omluvil se a dokonce jsem dostal dárkove baleni dvou lahvi nejakeho dobreho alkoholu 😄

    Ty lumpe úplatnej 😄 😄 😄 

    A teď vážně, to co udělal byla velká prasárna a velice nebezpečný manévr, zasloužil by nakopat prd.l zepředu blb jeden.  Řekl Ti aspoň proč to udělal? 

    Něco podobného dělají kamioňáci, jak kdyby počkali až je dojedeš a na poslední chvíli ti to tam pošlou. Blinkr dávají zásadně, až ve chvíli kdy už před tebe odbočují. Dělají hlavně poláci, ale jen u nás. Doma v polsku si to nedovolí a třeba v Německu už vůbec ne. 

  5. V 29. 4. 2022 at 17:08, romariooo napsal:

    ...a jsem chudej zamestnanec ktery nema na zimaky...kazdy nemuze podnikat za tvrdou menu jako ty 😂😂😂 a vis ze me to vubec nevadi? Ja radeji buduju vztah a rodinu.

    Zapomněl si napsat chudej státní zaměstnanec. 🤣😂

    Jak tak koukám na ty Tvoje fotky, tak si tak říkám, že tohle postavit u nás k baráku, tak během deseti minut, bude mít celá vesnice potřebu okolo jet aby se podívali. 😄 Jinak okolo projedou tak čtyři auta za celej den. 😂  

     

  6. V 14. 10. 2021 at 17:35, romariooo napsal:

    Miro : X5 je takova dodavka. To nepovazuju za auto 😂  proste zimni vůz 

    Ale neboj Šmoulinka nežarli. Jsou od jedné maminky 😁😁😁          o pulnoci odlet a jsem nervozni jako saňky v létě(serou me respiratory v letadle) ale nastesti mame objednáno pul kila řizku tak budu celou cestu pit a jist 😁

    Prej X5 dodávka. 🤣😂 Chlape ty jsi srandista.

    Užij si v klidu a v pohodě dovolenku kámo. A hlavně se v pořádku vrať.

  7. Romane na takovým kočáře je to na posr..í. Už máš kolo nové? Já bych koupil obě gumy nové, aby Ti to nekecalo do hlídání tlaku v pneu. 

    Pro aspoň trochu uklidnění, že v tom nejsi sám, tak kolega spáchal na své funglovce VW Passat něco podobného. Má ho od března a když to zjistil málem prasknul vzteky. Nejhorší je, že ani neví kde se mu to povedlo. 

    Já trojku koupil s kolama tak orvanejma, že se mi je ani opravovat nechce. 

  8. Kamarádovi se na ovečce objevila ponorka a na výpisu z VCDS jsou chyby:

    001025 - systém zpětného vedení výfuk. plynů příliš malý 

                   P0401 - 002 - Kontrola závad ZAP

     

    008343 - regulace labbda za katalyzátorem; rada válců 1

                    P2097 - 001 - priliš bohatý - Kontrola závad ZAP

     

    000312 - rada válcu 1 - sonda 2

                    P0138 - 001 - signál přiliš velky - Sporadická - kontrola závad ZAP

     

    Poradí někdo co s tím? 

  9. Minulý týden se mi stalo, že se z ničeho nic rozběhli sahary. Stalo se tak cca po třech hodinách od zaparkování. Šel jsem pro něco do auta a jen ho odemkl vzal věci za zadního sedadla a zase zamkl. Klíč jsem ani do spínací skříňky nedal. Za cca 10 minut přišel kolega, že mi v autě hučí sahary. Zastavili se až když jsem  znovu odemkl auto.  

    Odpoledne než jsem jel domu jsem po nastartování zkusil projet chyby Caristou a vskočila ne mě, v tu chvíli, nesmazatelná chyba viz. obrázek. Ta se nechala smazat až když jsem dojel domu cca 25 km.

    Kde by mohl být problém?  

     

     

    Screenshot_2021-02-17-07-17-01-285_com.prizmos.carista.jpg

×
×
  • Vytvořit...