Přejít na obsah

Pavka5

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

629 zobrazení profilu

Pavka5's Achievements

0

Popularita

  1. Kdo dokáže deaktivovat hlídání tlaku v pneu v okolí Brna?
  2. Tak to by sem také rád. Po výměně kol se rozsvítila kontrolka tlaku v pneu, to je normální, jenže tam nemám původní rádio a tak tam nemám tlačítko CAR. Tak jak smazat tu hlášku, když jí přes VCDS smažu okamžitě tam naskočí zpět. Jde tuto kontrolu tlaku někde vypnout?
  3. Jsou tam ale samice a já mám samice od antén,tak potřebuji 2x samce.
  4. Antény u O3 tedy nejsou napájené? Když jsou ve sklech tak asi nebudou. Když se ale obě sloučí tak je příjem ještě horší, asi by to chtělo nějaký slučovač aby obě antény nespojit paralelně. Ale jaký?
  5. Ahoj, pročítám co se dá ale moc chytrý nejsem. Octavia 3 mám Amundsen MIB1 chtěl by jsem dát větší display, je to možné? Třeba s Columbuse ? Nebo to vyměnit i s navigací MIB2 ale tam je nějaký problém že to nebude fungovat.Poradíš? Jaké má označení display Columbus MIB1 ?

    Dík Pavel

  6. Tak to tu pročítám a snažím se zjistit zda je možné zaměnit Amundsen display MIB1 za Columbus MIB1, případně vyměnit vše za MIB2, kdo to dokáže rozchodit? Je označení 5E0919606 pro Columbus MIB1 správné?
  7. Asi to není úplně závada ale dlouho motor točí než chytne. V zimě žádný problém, když je teplo tak to nežhaví a také špatně startuje.Nedá se to nějak řešit aby to žhavilo i když je teplo? Je to 1,6 77 kw O3
  8. Jak to tu pročítám tak by mě mohla kamera fungovat.Mám Amundsen 5E0919605D a jednotku 5E0035874A.Bude fungovat kamera z Číny nebo musí být originál?Originál jsou široké,mám ještě úzkou díru 3,5 cm.
  9. Pavka5

    jiri

    Vyřešil jste někdo problém se sound systémem,rádio funguje ale nehrají repro,v autě je sound systém,nepomáhá ani nastavení.
  10. Tak jsem zkoušel hlasové ovládání.Vše přepojeno ale při kódování to hlásí chyba 31 požadavek mimo rozsah,kde je chyba?
  11. Co je potřeba aby fungovalo hlasové ovládání?Mikrofon pro telefon je zapojený ale hlasové ovládání nefunguje.Nějaké zapojení a kódování?
×
×
  • Vytvořit...