Přejít na obsah

tom75

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele tom75

  1. BiTDI urcite v OIII nebude..... spise se dostane do Superbu...

     

    A urcite si nemyslim, ze ten motor je nejaka vyhra... ?

     

    Nesouhlasím s tím, že TDi motor je špatný, naopak! Jde krásně do otáček, má sílu jak hrom a slušnou spotřebu. Ano, RS to jistě není, sám mám vyzkoušené i benzinové RSo a to je opravdu jinde. Dalo by se ještě polemizovat o pružném zrychlení nafta a benzin, ale říkat, že diesel motor v RS není výhra-je špatný to asi ne. :-) není to motor do RSa, ale to neznamená, že to je špatný motor!

     

  2. jj, asi jo, už jsme o tom mluvili i s Milošem... :-) Otázka je, když se na předek nedá nic, jak zadek bude s 20mm vypadat a hlavně jezdit :-)

     

     

    Ono to stejně je na min. 20 mm, aby to k něčemu vypadalo.

     

  3. S tvrdosti podvozku je to strašně invidualni..

    to co se nekomu zda tvrde by dalsi dal pritvrzoval atd. Najit i ten obyčejný kompromis asi nelze, ty to mas dano od vyroby. Pokud nechces experimentovat s pruzinami a tlumici, tak asi jine auto. :-)

  4. Dával jste někdo na zadek 15mm podlozky? Pokud bych chtel aby měli náběh pro alu kola tak dlouhý jak je náboj kola, tak to prostě rozměrově nevychází. Budu tam muset dát asi min.20mm. :-(

  5. Dlouho jsem si také vybíral barvu na svoji RS a po dlouhém rozhodování jsem šel do "základovky" šedé, která s černými doplňky vypadá dobře. Hlavně ji prakticky člověk nevidí na žádném jiném autě, což se třeba o krásné blue nebo green metalíze říci nedá.

  6. Tak to ale asi nemyslíš vážně,nebo ta 1,8 mela vyndané turbo.rozdíl mezi tema dvěma je výkonově obrovský.muj názor je ten,že 1,4 tam nemá vubec co dělat,jezdil jsme nedávno se 110 kw a je to motor tak pro ženskou.jdi určite do 1,8 jestli máš rád svižnou jízdu

     

    naprosto souhlasím...jinak je to asi i tím, že při předváděčce nejedeš na plno a s autem nejsi sžitý, výkonově se ale opravdu nedají srovnat.

×
×
  • Vytvořit...