Přejít na obsah

Pavel Braný

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    291651017

Návštěvy profilu

470 zobrazení profilu

Pavel Braný's Achievements

0

Popularita

  1. Myslim, ze po vsech zkusenostech s retezem u 1,2 a 1,4 TSI zvolili lepsi variantu. Samozrejme vse ukaze cas.
  2. Má rozvodový řemen nebo řetěz. Nevíte? U starého motoru 1,4 TSI mam řetěz a moc mu nesvědčí.
  3. Pavel Braný

    Servis Plzeň

    Ahoj plzeňaku. Je to fuška někoho šikovného v Plzni najít. Jsem tež ze z Plzně :) a nikoho tak šikovného, třeba jako Rolbaře, jsem nenašel. Pokud už jsi někoho našel,dej vědět.
  4. Ahoj Dostal jsem z autorizovaného servisu odpověď ohledně problémového řetězu. "V suočasné době není od ŠKODA-AUTO žádné TPI ani D.A. na klepání z rozvodů která by se týkala rozvodového řetězu,je pouze TPI na přestavovač vačkové hřídele." Což mi také provedli a klepání přestalo. Tak snad to nebude tak uplně odvěci. Určitě děj vědět, co ti zjistili.
  5. Super, jen ta cena je docela vysoká. Chtelo by to i odborne nalepit, jinak kdyz to spackáš, už to nebude vypadat hezky.
  6. Ahoj, poradíte prosim, kde bych mohl sehnat fólii Carshield na Octavii II FL Hackback konkrétně na zadní narazník - překladová plocha a prahy u dveří. Pokud možno okolí Plzně. Diky Zaujalo mi toto. http://www.trieste.cz/cz/carshield/
  7. Ahoj, mám tady jeden. Jestli chceš celé topení s panelem, dám za dobrou cenu, 4000Kč. Samotný panel dám za 2000kč.
  8. Ahoj, tak mám taky jednu závadičku. :) Při startu asi tak dvě sekundy, ať při teplém či studeném motoru a ne pokaždé, něco zadrčelo v motoru. Nějakou dobu jsem to sledoval a pro klid v duši jsem raději zajel do servisu. Tam mi řekli, že si to nechají do druhého dne, aby se jim to klepání (drnčení) projevilo. Prý se to zrovna neprojevilo. Ale že prý to je nejspíš mazáním a budou měnit nějakou vačku v motoru, které zlobí jak v 1,2TSI, tak v 1,4TSI a že je nějaká nová vačka, co už tento problém nedělá. Jinak říkali, že častá závada na 1,2TSI je, že se písty potkají. Paráda, snad jsem přijel včas. Mám najeto 16500 km, auto má necelé 2 roky, co je sotva zajetý motor. Naštěstí vše hrazeno garančkou.
  9. Ahoj, narazil jsem na ionizaci do auta, která má čistit vzduch a ionizovat. Někteří výrobci aut, jako je třeba Renault, začal ionizaci používat v automatic. klimatizacích. O co se přesně jedná a jak to funguje, můžete číst po zadání na googlu Ionizace vzduchu. Mě spíš zajímá, zda už climatronic už něco v sobě něco tokového má nebo ne. Vím, že když se doplňuje nebo čistí v servisech klima, tak nabízí i ionizaci. Co mi ale není jasné, zda to jen vyčistí jednorázově a ionizace zbaví plísní atd., ale zda to potom po odpojení čističky, už dále nefunguje. Narazil jsem na některé ionizery do aut, je to blbost nebo už to někdo používá. Popřípadě jaké zkušenosti s tím má. http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-34...utozasuvky.html http://elitech.cz/ionizator-do-auta-7415-b/
  10. Ahoj, mám v podobném směru taky problém ale ne z demontáží, spíše s mřížkou, která je částečně rozbitá. Jedna z lamel při pohybu nahorů a dolů se nenatáčí a druhá je už pro změnu uplně volná. Jak opravit? Nebo vyměnit celé ty ofuky se schánkou na brýle? Prosím o radu, popřípadě číslo dílu, cena. Děkuji.
  11. Přesně tak, volej rovnou Rolbaře, cena je příjemná, nechal jsem si tam dát ještě další věci, jako je čidlo čistoty ovzduší a kontrola pneu, předělání taj. vypínače. Cena čistě Climatronicu a práce byla 10500,- Kč. Mám ted climatic FL doma, pokud někdo chce, mám za levno. Výměnu by určitě zajistil Jarda (Rolbař).
  12. Děkuji Jardovi za super práci (přestavba climatiku za climatatronic). Je to borec. Kéž by se chtěl přestěhovat blíže k Plzni. Takhle jsem si udělal krásný výlet do Prahy, prohlédl památky a hurá domů s novým climatronicem. PS: Snad bude vše sloužit dlouhá bezstarostná léta.
  13. Pavel Braný

    MaxiDot

    Ahoj, nevíte náhodou, kdo umí v PLZNI vyměnit polodot za maxidot a umí nakódovat. Jedná se o Octavia II FL r.v. 09, prý se to musí dělat v autorizovaném servisu Škoda a dělá se to ON-LINE. Na kolik to vyjde ta sranda. Díky
  14. Rolbaři : Mám prosím OII Facelift 10/2009 s Climatikem a chtěl bych přestavět na Climatronic. Jedná se mi o nové součástky Climatroniku, zda by jsi byl schopný dodat a udělat a kolik to bude stát. Uvažuji ještě o HF v hodné do Faceliftu asi originál, když už to bude rozebrané. Ale uvidím kolik bude cena té klimatizace. Díky moc
  15. Díky za odpovědi. Sehnal jsem jednoho maníka tady v Plzni, co mi to udělal během chvilky, až na ty směrové světla. Ty ale celkem nevadí. Ještě jednou dík.
×
×
  • Vytvořit...