Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Diky kluci za pochvalu. Popravde jsem myslel, ze s tim bude vic prace nez ve skutecnosti bylo. Dodelaval jsem vyhrevy a ten klasicky panel pro vyhrevy co se dava do OII je takovy nic moc a navic se ten popelnik vubec nepouziva, takze toto se mi hodne zamlouvalo. Navic mam dalsi 12V zasuvku :D

Jeste zapojit hodiny aby to jelo jako v SII

Odkaz ke komentáři

Rozdelal jsem ty puvodni, dal decky a zase dal dohromady :D

Je to sice drbacka, ale zabere to max. jeden den. Pristi vikend bych uz mel vsechno zapojit a to se teprve uvidi jestli bude vsechno fungovat :(

Hrejou jen ty krajni sedacky - opera + sedak. Prostredek neni nijak vyhrivany. Vpredu jsou navic vyhrivane i bocnice sedaku, ale vzadu uz to je jen klasicky bez bocnic.

Odkaz ke komentáři
Rozdelal jsem ty puvodni, dal decky a zase dal dohromady :D

Je to sice drbacka, ale zabere to max. jeden den. Pristi vikend bych uz mel vsechno zapojit a to se teprve uvidi jestli bude vsechno fungovat :(

Hrejou jen ty krajni sedacky - opera + sedak. Prostredek neni nijak vyhrivany. Vpredu jsou navic vyhrivane i bocnice sedaku, ale vzadu uz to je jen klasicky bez bocnic.

To jsem si myslel a nevím jestli jsem dost statečný to rozdělávat sám:-)

A navíc nevím jestli to má vůbec cenu - malá bude ještě pár let jezdit v dětské sedačce a kdo ví co bude pak :-)

Ty máš běžný přístup na laser? Sháním někoho, kdo by mi vyřezal nějaké dvě drobnosti...

To mě taky napadlo s tím laserem :-)

Odkaz ke komentáři

No, bezny pristup ... Vim ve ktere firme ho maji a delaji bezne ruzne zakazky .

Shanim drzak na SZP z Audi. V Etce na to samostatny dil neni a soucasti masky to taky neni. Alespon kdyz jsme kupovali masku z RS6 tak to tam nebylo.

EDIT: Tak uz jsem mozna v Etce objevil drzak SPZ, jenze z tech jejich nakresu neni zrejme jestli je to on a pri cene 64€ se mi to zkouset nechce

EDIT2: Vypada to, ze to ani neni klasicky drak SPZ do ktereho by se SPZ zacvakla, ale spis je to jen podlozka, na kterou se SPZ nalepi

post-133-1298794547_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jedina vec, co mi neni jeste uplne tak jasna je zapojeni hodin na CAN BUS.

V else jsem cetl, ze by to dvoudratove vedeni melo byt pres sebe pletene (viz. obr v priloze), tak by me zajimalo jestli je nutne ty vodice splest dohromady a jakym zpusobem a jaky to ma vliv ?

Druha vec je zapojeni, pravdepodobne to zapojim nekde pod palubkou do kabeloveho svazku, ale asi svorkovnice pro pripojeni nebo neco takoveho nelze ocekavat co ?

post-133-1298829912_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Nevim, mozna je to kvuli okolnimu ruseni nebo necemu takovemu

EDIT: Ten obrazek je z elsy pro opravu vodicu. Je tam jeste k tomu text:

Po opravě musí mít obě vedení sběrnice stejnou délku. Při zkroucení vodičů -1- a -2- musí být dodržena délka zkrutu -A- = 20 mm.

Část vedení bez zkroucení vodičů (v místě opravy -šipka-) přitom nesmí být delší než -B- = 50 mm.

Odkaz ke komentáři

Asi jo. Viz. wikipedie:

Důvodem kroucení vodičů je zlepšení elektrických vlastností kabelu. Minimalizují se takzvané přeslechy mezi páry a snižuje se interakce mezi dvojlinkou a jejím okolím, tj. je omezeno vyzařování elektromagnetického záření do okolí i jeho příjem z okolí.

Ted je otazka kde sehnat krouceny par jednovodicoveho vedeni s delkou zkrutu 20 mm :angry:

Dival jsem se na UTP kabel a den ma delku zkrutu 15 mm :angry:

Odkaz ke komentáři

pohledej na netu, někde jsem to viděl v e-shopu s vodičema, přímo vodiče pro CAN-BUS

pod palubkou samo žádná "volná" svorkovnice na to není, musíš se napíchnout ke stávajícímu vedení, pozor aby ses nepřipojil ke špatnému okruhu, je víc druhů CANů, v OII tuším jsou 3 (motor, komfort, infotainment???). když tak si ověř u někoho ze zdejších elektromachrů, kde se nejlíp napojit

Odkaz ke komentáři

V etce jsem hledal a nic jako vedeni CAN nebo nejaka kabelaz pro CAN jsem nenasel.

Hledal jsem i vsudemozne na internetu a taky jsem moc nepochodil :pest:

Ten UTP kabel je krouceny, nevim jak moc je dulezite dodrzet delku zkrutu 20 mm

Pak me napada jeste telefonni kabel, takovy zeleno-cerveny tusim, ten byl taky krouceny. Jenze v dnesni dobe se uz pouziva dvoulinka, kde jsou vodice vedle sebe ;)

Odkaz ke komentáři

Je to tak, jak píše. Twistovaný vodiče nějaký najdu doma, jinak ve škodovce to nikdo nemá v servisu, lze to objednat jako náhradní díl, má to myslím 10 m, objednávací číslo 000 979 987, cena 457 Kč.

Případně ho můžeš zakoupit zde.

Nebo mi napiš jak dlouhý potřebuješ a zkusím najít.

Odkaz ke komentáři

Tak hodiny uz jsou konecne zapojene, po pripojeni na CAN zacly hned zobrazovat. Az budu mit fotak, tak to vyfotim (a nebo ve dne mobilem)

Jenze pri pohledu sediciho na zadnich sedadlech jsou ty hodiny dost nizko a tento pozorovaci uhel neni uplne idealni, ale videt to je ...

Jeste musim vyresit problem se zadnima vyhrivanyma sedackama, viz -> TADY <-

post-133-1299432143_thumb.jpg

post-133-1299432152_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...