Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Tak jsem premyslel, ze si dodelam osvetleni prostoru pro nohy. Ale asi to posunu o level vis a udelam to (jestli to pujde) jako v nove Audi A8

post-133-1260823492_thumb.jpg post-133-1260823495_thumb.jpg post-133-1260823499_thumb.jpg

... tedy multibarevne :palec:

Moje predstava je koupit LED svetylka z Passatu (budou fungovat v OII FL a nebude RJ psat zadnou chybu ?), puvodni LED vyhodit a strcit tam misto nich RGB ledky. Nevim ale jestli to bude mozne a tak me zajima:

Jake ledky jsou ve svetylku pro Passat (prumer), kolik jich je a jakou maji svitivost ?

Samozrejme bych si to udelal i se svicenim za jizdy (se snizenou intezitou, kterou bych si mohl regulovat), ale to uz bych musel udelat po svem, protoze to RJ zrejme nepodporuje ...

EDIT: Nevim jak to presne je v Audi A8 jestli tam maji RGB ledky nebo co, ale jak tak koukam na ty fotky a jestli se da pres menu menit barva, tak ty ledky asi RGB budou ... Tak bude asi jednodussi koupit svetylka primo z Audi A8 ;)

Odkaz ke komentáři
zapomen na A8, v 7.2 asi nebude ani Sup combi hadam

Prave ze v Etce uz to je. Spis je problem ze ve verzi Etky 7v2 kde by mely fungovat automaticke aktualizace, ted nefunguji. Takze jedine ve vezi 7 je doinstalovat manualne. Jediny co mozna jeste nebude jsou ceniky.

V Else uz jsem mel superba combi asi od zacatku listopadu.

V tehke systemech jsou nove modely vzdy dopredu.

Odkaz ke komentáři

Nevim kdy bude nova A8, ale i tak mas porad stara data pro Etku...je k dispozici jiz SK 317, coz je velky rozdil! Pro VW 783. I tak myslim ze je zbytecne hledat protoze vim ze nahradni dil neobjednas driv nez se budou predavat prvni vozy majitelum. Nevim jestli si koukal jak vypada origo LED lampicka z Passatu CC ale je tam jedna uboha ledka ktera se dava na podsvetleni tlacitek interieru, sviti to hodne slabe. Doporucil bych tam dat klasicke svitilny W5W a vymenit za ledky od v-leds.

Odkaz ke komentáři
Nevim jestli si koukal jak vypada origo LED lampicka z Passatu CC ale je tam jedna uboha ledka ktera se dava na podsvetleni tlacitek interieru, sviti to hodne slabe. Doporucil bych tam dat klasicke svitilny W5W a vymenit za ledky od v-leds.

JJ, cetl jsem o te jedne ledce. Ale jestli ses dival na fotky co jsem tu daval z A8, tak tam to sviti docela dobre.

Uvazoval jsem o koupi LED svitilny a tu jejich LEDku vymenit za RGB ledku - ta ma svitivost 8 000 mCd, ale nevim jestli to bude stacit ?

Odkaz ke komentáři

A nebo tam narvu 3 WATT HIGH POWER RGB

Viewing Angle: 120 degree

Intensity Luminous (Iv): RED: 25 ~ 35LM, GREEN: 40 ~ 50LM, BLUE: 25 ~ 35LM

coz by uz mohlo trochu svitit :)

Jen s tema ledkama nemam zadnou zkusenost, tak ani nevim jak se zapojujou ? Jako klasicke pres odpor nebo je potreba neco specialniho ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...