Libor F. Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 myslím průhledný, ale žlutěprůhledný lak, prostě aby ním prosvítala ta originál stříbrná (prostě něco jako je na žárovkách v blinkrech) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Nevim jestli neco takoveho existuje ... Mozna takovy ten tonovaci co se pouziva napr. na svetla ? Ale pochybuju, ze by neco takoveho slo namichat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 dela se to tak, ze se namicha do bezbarveho laku troska toho barevneho, aspon myslim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Myslím, že to určitě někde zvládnou. A má to ještě jednu výhodu, nemusel bys přelepovat tu černou část a prostě bys to stříkl celé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Asi vim co myslite ... Ale nevim jak by vypadal vysledek. Nemate nekdo nejake foto takto neceho nastrikaneho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Jeste uvazuju o ploutvicce bez prutu ... Jsou dve moznosti. Bud pouzit z VW (nebo Skody SuperB) - jsou stejne, ale tesnici guma se nelakuje nebo pouzit z Audi, ktera je jednodilna a tudiz se lakuje uplne cela. Jenze z jakeho modelu ji vzit aby co nejvic licovala ke strese ? Dle Etky ma kazdy model svoji ploutev (Audi TT, A3 - 2 dveře, A3 - 4 dveře, A4, A5 - 2 dveře, A5 - 4 dveře, A6 ?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Tak nastříkané jsem ještě nic neviděl, ale myslím, že by to vypadalo dobře. Nějaká tónovací barva na světla by měla mít ten požadovaný efekt. A na tu anténu bych si zkusil udělat šablonu, která by kopírovala zahnutí střechy u antény u Octy a pak bych zašel do salónu Audi a přiložil bych ji na všechny ty modely a doufal, že mi nevynadají :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 O sablone jsem zvazoval, ale jak ji udelat aby presne kopirovala moji strechu ? Ja si myslim, ze jeden z tech modelu bude mit stejny (nebo dost podobny) tvar strechy a zespod te ploutve z Audi bude urcite nejake tesneni. Dneska jsem zkousel lehce zahybat s ploutvi na A6 a hned byla mezera mezi strechou a ploutvi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 prostě bych ji vystřihl z tvrdého papíru nebo plastu (tenkého) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Resilo uz to spoustu lidi predemnou, treba na neco prisli ? Nebo tam dali ploutev z VW s cernym gumovym tesnenim ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 A co tak dat tam taku nepriehladnu "candy" farbu, taku aku mas na aute? Vyzeralo by to zaujimavo podla mna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Samozrejme prvotni myslenka byla lestene plochy prestrikat barvou s odstinem auta. Pak tady Libor F. prisel s napadem "pruhledne zlute". To nevim jak by to vypadalo a tak se mi v hlave porad honi myslenka s tou "normalni" zlutou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Kully a co cele cerne kola a linku okolo zlutou? tu hranku, co je u pneu jakoby zkusti VT, otazka, jestli by to kola opticky nezmensilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Jo, linka okolo ve zlute barve by se mi libila, ale nevim jak na to. Zvazoval jsem totiz, ze bych si ty kola prestrikal doma (pistol, kompresor a nejake zkusenosti mam). Jen nevim jak bych pekne zakryl cerne plochy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 izolackou nebo takovou tou papirovou paskou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Jo ale to by byla docela drina. Kola maji zahyby a tak a tou paskou by to slo blbe. Spis bych to videl na nejakou pastu, ktera by potom ztvrdla a po nastrikani sla sloupnout. Proste nejaky figl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 ty kola jsou cele cerne z vyroby jo? takze by bylo treba jen tu linku udelat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Nene nejsou cele cerne. Jsou takove jak je na fotkach. Uvnitr cerne a ne vnejsi strane je lesteny hlinik. Navic ty lestene plochy jsou vystouple oproti cernym plocham 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 jestli chces jen linku na zluto, tak to zas tak tezke nebude...pro krasu se musi trpet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Nemuselo by vypadat špatně s těma pruhama, hold si s tím musíš pohrát a vymyslet to... RSkáři jsou přece chytrý kluci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Nové fotky - kola + fólie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 toz pekne pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Diky kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 krásný fotky a autí vypadá též dobře.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Konecne nejaka holka Diky, taky mi trvalo nez jsem nasel misto, kde by se dalo fotit a nebyl tam zadny provoz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 nz jj je to fakt pěkný,i ty kola jí sednou a neříkej že ti to holky nechválí..myslím to auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Tak dneska jsem namontoval tempovat a na druhy pokus i fungoval :D Zabralo to necelou hodinku i se smontovanim. Pak jsem se pokousel o odstraneni podlozek pod SPZ, ale i pres pozitivni zkusenosti nekterych uzivatelu si u me zpusob uchyceni na oboustranne pasce neziskal duveru a tak sly po nekolika pokusech SPZ zpatky na podlozky. Vepredu bych te pasce i veril, ze bude drzet (pokud bych prilepil SPZ podle predstav hned na prvni pokus), ale vzadu na te textilni podlozce by to drzelo jen chvili a sundavat se mi nechtela, protoze na aute pak zustalo lepidlo, ktere jde spatne dolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Ale jde, chce to jen trpělivost :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Jit to pujde, ale po nekolikatem seskrabani zbytku oboustranne pasky z auta a SPZ mi uz nezbyla chut na seskrabani textilni podlozky z kufru a tak jsem zpatky hodil podlozky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.