Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Prekvapilo me ale, ze nesviti parkovacky (ani kdyz jsou zaple xenony) a misto nich sviti slabe LEDky. Stejne tak pokud zapnu pouze parkovacky, tak vepredu sviti slabeji LEDky a parkovacky vubec. Takze by nemelo az tak vadit prelepeni. Pak ale nevim proc tam ty parkovacky jsou ?

Da sa to nakodovat ako to ma Audi (aj ty) - ze na parkovacky sluzia stlmene LED denne svetla ;) - alebo (co je podla mna ten horsi a skaredsi pripad) ze parkovacky svietia ziarovky a denne len LED... Alebo uz som videl, ze nesvietilo ani jedno :palec:

post-459-1249810583_thumb.jpg

post-459-1249810587_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem vyzkousel nataceci xenony a je to paradni vec. Necekal jsem, ze to bude az tak funkcni. Za vikend jsem projel celou nadrz a spotrebu jsem mel vcera nekde okolo 12 l / 100 km, dneska uz jen 10 l / 100 km. Dlouhodoba uz je taky nekde okolo 10 l / 100 km

Auticko sklizi obdiv kdekoli se ukazu. Kolikrat se tolik lidi nepodiva ani na mnohem drazsi auto ...

Jsem fakt spokojen :palec:

K dokonalosti mi chybi asi jen automat a vyresit ty mapy do navigace

Odkaz ke komentáři

Kully: jinak mi dnes opět zreagovali rušičky ale tentokrát jsem byl absolutně mimo...v autě se mi to rozhoukalo ale myslel jsem si že to je signalizace brzdových destiček...na 80 jsem měl cca 110 ale všude prázdno a nikdo nikde...měřil na mě z přikopu laserovou puškou...na poslední chvili jsem zbrzdil a vypnul rušičku...

Po cca půl kilometru jsem zastavil a jelikož jsme spěchali na ten seskon v Prostějově tak jsem chvilku počkal a raději to otočil do protisměru a celé to objel :lol:

Ten co měřil tou puškou asi nechápal když jsem jel podruhé okolo něho ale na druhou stranu :) ...Každopádně jsem měl docela ztaženej zadek! Ale nemaji nic...a ted už mě vůbec nic nedokážou.Takže tentokrát jsem to prostě nějak nezvládl...

Odkaz ke komentáři

Ja porad nemam plnou duveru v tu rusicku. Muze nastat situace kdy nezareaguje spravne a podari se jim Te vyfotit. Ani Te pak nemuseji pokutovat na miste a to je prave blbe. Nevis jestli Te zmerili a nebo ne ... Kazdopadne vec je to dobra. Ted jsem cely vikend jezdil bez znacek, tak mi to nejak nevadilo :)

Kazdopadne o tom porad uvazuju. Bracha asi prijde o papiry, protoze ho zmerili na prejezdu kde byla 30 a jel o dost vic.

Zrovna ted v Patek mu prisel dopis. Asi at se dostavi k prestupkove komisi.

Odkaz ke komentáři

Dneska me Octa trosku potrapila. Nejprve se v zatacce zachovala jako by bylo pichle kolo. Rikam si no super, indikace tlaku na prd, tak jsem zastavil a kontroloval kola a vsechny OK. A pak kdyz jsem dojizdel ke krizovatce, tak jakoby od kol neco drncelo. Neco jako kov na kov. Pripadalo mi to jak kdybych mel neco v kolech. Projel jsem krizovatku, obesel auto a zase nic ... Tak nevim, dneska mela asi spatny den

Odkaz ke komentáři

Pripadalo mi to jako by bylo pichle kolo (nevim jestli i nejaky zvuk to vydavalo) a potom jako by se automaticky doufouklo (vim, ze toto OII neumi) a bylo vse OK. Fakt nevim cim to bylo. A pak o cca 100 km pozdeji to drnceni. Ale kdyz jsem vylezl z auta, tak to zase prestalo.

Odkaz ke komentáři
Dneska me Octa trosku potrapila. Nejprve se v zatacce zachovala jako by bylo pichle kolo. Rikam si no super, indikace tlaku na prd, tak jsem zastavil a kontroloval kola a vsechny OK. A pak kdyz jsem dojizdel ke krizovatce, tak jakoby od kol neco drncelo. Neco jako kov na kov. Pripadalo mi to jak kdybych mel neco v kolech. Projel jsem krizovatku, obesel auto a zase nic ... Tak nevim, dneska mela asi spatny den

To samé jsem měl taky...a víš co to bylo??? Špatně těsní zadní trojuhelnikové okynko vzádu-museli to a servisu přetěsnovat a MB na to měla dokonce svolávačku. :)

Přesně ty samé zvuky...jako kdybych pichnul nějaké z kol.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...