Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

S sunkama ja nejezdim. Docela rychle se da zvyknout na ten vykon, ikdyz nemuzu tocit do plnych otacek (ted uz obcas jo). Zrovna v Sobotu jsem potreboval jeste nekam zajet a sve auto uz jsem mel nalestene a pripravene na svatbu, tak jsem si pujcil jine (1.6, 120hp) a zdalo se mi, ze to nejak nejede :o

Odkaz ke komentáři
ja mam radsej ked si podradim..aspon viem ze to auto je v otackach a ide dopredu..a 3-4ka su podla mna akurat na predbiehanie...5-6 je dost...a 6ka to je tak na dialnicu :(

Tak 5-6 neni moc na velke radeni, spis takove klidne predjizdeni kdyz nic nejede. Nejvic se mi libi jak jedu do prudsiho kopce a auto porad tahne a ostatni nemaji sanci :o

Odkaz ke komentáři

ja musim taky reagovat na tu rychlost :o je jedno, co mas pod zadkem, ale jde o to, jaky si ridic a co si dovolis :( v ruznych situacich jsem vyprasil treba Cayenne S nebo podobny auta, ve kterych se ten ridic proste bal. Kdybych jel tenkrat s blbym Favoritem, tak ho vyprasim taky... takze jak tady nekdo psal, neni to o tom, kolik ma kdo pod kapotou koni

Odkaz ke komentáři
Kdyz srovnam moji RS s Audi A6, ktera je 3.0 TDi, 176 kW, tak se mi zda moje RS zivejsi. Ikdyz jsem od dob co mam RS s tou Audi nejel.

Audi ma vetsi kroutak a stejne se mi zda, ze vic do sedacek tlaci RSka

Ja tomu teda h*v* rozumym sestry ale jestli to nebude nahodou tim ze ta A6 vazi vic, :o :( :( :smich: . Kdyz uz jsem natukl ty technicke parametry A6 (C6/2) 176kW s manualnim razenim je 0 - 100 km/h rychlejsi o 1 vterinu (RS 7.3s a A6 6.3s). Pripomelo mi to okamzik jak jsem se tenkrat nemohl prestat smat kdyz muj tata presedlal do 2100 kg tezkeho bavoraka s 3.0 l naftou o vykonu 210kW a 580 Nm kroutakem a pronesl, ze moje dvoulitrova octavka jede lip. Rozdil z 0 na 100 2.6s ve prospech BMW

Tlaci kdyz tam ma turbo diru jak B747 Jumbo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...