Přejít na obsah

Bazyho eRSko

Doporučené příspěvky

Deko-na jednu stranu máš pravdu

Kuci nebudem kutit slevy, proste az to bude aktuelni tak FUNovi pisnu že jsme 4 co by jsme chteli chip.... a pokud bude chtit dat slevu tak da... sam od sebe!!! :palec:

Princes- to viš že tě svezu jenom se modlim at něco neodejde... nekomu třeba odešlo turbo

nebo vstřiky no uvidíme :wub:

Taky mam strach at neco neodejde ale myslim ze TDI fun je profik a udela nam to tak v norme aby to bylo ok jasen ze kdyz budes od 2 nahoru davat plny tak to pujde srat ja to budu vyuzivat jen normalne do kopce nebo pri zatezti nebo kdyz podranim na z 5 na 4 nebo tak nebudu jezdit jak magor s tim :palec:

Odkaz ke komentáři

U mna je jedina obava ze bude smykat spojka lebo na 5-ke mi sem tam smykne pri 150km/h rozvody mam new tak totho sa nebojim jedine ta spojka ale to si myslim by nemal byt problem co sa tyka chipu :) tak dufam ze sa dame dokopy celkom sa uz tesim a penizky su uz na kopke :D.

uvidis no,myslim si ale pokud ti uz ted prokluzuje spojka nevim kolik mas najeto tak asi odejde mnohem driv nez kdybys ten chip nemel,muj nazor

Odkaz ke komentáři

Bazy mal si ich poslat do prdele mal si to argumentovat ze to je studena biela a hotovo je x odtienov bielej alebo si sa mal urobit hlupy a ze ty nevies co to je ze to si s tym uz kupil a hotovo :D to je najlepsia vyohovorka neviem ako u vas ale na SVK zabera :D :palec:

Presne tak :D taky delam laika, ze to auto jsem takhle koupil a ze nic nevim :D fakt to funguje.. navic jsem i mladej, tak vypadam blbe :D

Odkaz ke komentáři

noo good napad kuci.. uvidíme!!! :palec:

a pry při policejni kontrole folii platí to že stahnu okna a oni mi nemužou přikázat at je dam hore! :lool:

Princes: good až to bude aktuelni tak si pisnem SZ!! nebo si zavoláme...

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

noo good napad kuci.. uvidíme!!! :palec:

a pry na kontrolu folii platí to že stahnu okna a oni mi nemužou přikázat at je dam hore! :lool:

Princes: good až to bude aktuelni tak si pisnem SZ!! nebo si zavoláme...

OK jestli budes chtit tak prijed na sraz 5.2. tam pokecame tak zatim

Na kontrolu myslis STK nebo u policie??? ti nemuzou nic rict?

Odkaz ke komentáři

kde mate 5.2. sraz? mozna ten vikend budu pobliz Roznova

Olafe: sraz máme na parkovišti u Avionu shopping park Ostrava, nebo v podzemni garaži avionu to bych ti ještě pisnul

Deko: no máš recht když je naseru tak mi prolezou cele auto a mužu jezdit MHD.. ale k podvozku mám TUV myslím..

Odkaz ke komentáři

Problem je, ze musi byt zapsan a schvalen od skodovky :D Ja to zazil a proto je dole :huh: (zatim)

DEKO ma pravdu na STK maj schvalenej merak takze uz padal a tam ti klidne okna zvednou nemuizes jim v tom nejak jinak zabranit jedine tajny vypinac aby zabranil stahovani oken ale to te zas poslou do opravny :D takze asik nic a podvozek pokud ma origo RS a natom 18tky kola tak mu nemuzou nic rict preci,pokud mas sportovni jiny tak asi jo pokud by auto lezelo moc dole

Odkaz ke komentáři

Pokud nezvednes na stk okna, tak musis na opravu a daji ti znamku na 30 dni. Pak Bazy ma stavitko, coz je krapek problem.

no podvozek mám štelovatelný, ale myslím si že když to budu mit decent snížené tak to fízli řešit nebudou si myslím

uvidíme :)

no jinaka jedině zapojit známe na stk.... jinak na new brzdy by neměli říkat nic a další věci .... jj

:palec:

Odkaz ke komentáři

Tome: jestli budou veškerá STK časem vybavená videokamerama tak to bude dost problém...

Taky mi tam jezdí kluk abych to měl bez starosti a můžu Ti říct že to je rok od roku větší problém ;) Ted jim tam stanovili určitý čas na prohlidku(už to nějaký rok teda platí) cca 20min.takže opravdu než něco na auto vymyslíš tak to pořádně promyslí aby to nebyli vyhozené peníze z okna :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...