Přejít na obsah

Bazyho eRSko

Doporučené příspěvky

Krásná OII, krásná fotka.:palec:

Chtěl bych se ti zeptat, jaké máš folie na oknech a máš ji i na předních? Chystám se na folie, ale pořád nevím jak se rozhodnout. Jestli dát čiré úplně všude (aby to bylo sladěné) nebo je dát jenom na předek a dozadu dát tmavé. Mě výběr ztěžuje to, že mám sunset, takže když dám na zadek třeba s propustností 20%, tak už je to hodně tmavé, protože sunset je stmavený asi na 40%. Ale jak je sunset stmavený do zelena, tak ta folie potom hlavně na slunci není černá, ale taková nazelenalá což není taky nic moc. Já ale nemám rád, když je dovnitř vidět, ale když nesmí nic být na předních sklech, tak nevím jestli by to vypadalo dobře, když by byl zadek černej a předek světle zelenej. Nemohl by si sem dát fotku z boku, kde by to bylo vidět?

A o kolik máš auto dole oproti sérii RS?

Jinak promiň jestli ti ty otázky v tvém tématu vadí, tak je kdyžtak smaž.

Odkaz ke komentáři

Bouklic díky!!!

otazky mi nevadí palec.gif jinak folie mam i v předu ale % propustnost nevim ještě jsem to neměřil... v zadu mám cca 80% a v předu asi o polovinu.. no dole to mámm cca 7cm víc nemužu protože mám podložky 15mm a docela mi to sem tam škrtne... wallbash.gif foto pohledám a dam ti ho tady.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...