Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Blbci :D Sem byl se sestrenkou a pouzil slevu 1+1 Happy meal :D

Jinak ma nekdo zkusenosti s tema hadicema SAMCO? Myslim tu co vede od turba a potom ten hadicovy set 5ti kousku. Celkem me to laka, nekde jsem cetl ze se o dost zlepsi chovani vozu. Vase nazory?

EDIT: Tady tohle: http://www.highperformanceparts.cz/hadicovy-kit-18t-150180ps.4147 a http://www.highperformanceparts.cz/saci-hadice-k-turbu-18t-180ps.6244

Odkaz ke komentáři

U turbo motoru výfuk neni moc důležitej a za komplet laufy tipy Miltec nebo Blueflame mi přijde zbytečný vyhazovat takový pálky. Nejlepší je koupit downpipe bez katu nebo se závodnim katem a na to navařit jenom čistou rouru, možno i koncovku. Má to dost lidí kolem mě i já na S3 a zvukově to nemá konkurenci :P

Odkaz ke komentáři

U turbo motoru výfuk neni moc důležitej a za komplet laufy tipy Miltec nebo Blueflame mi přijde zbytečný vyhazovat takový pálky. Nejlepší je koupit downpipe bez katu nebo se závodnim katem a na to navařit jenom čistou rouru, možno i koncovku. Má to dost lidí kolem mě i já na S3 a zvukově to nemá konkurenci :P

Tak tak , konečně někdo kdo má rozum :palec:

Já nevím , proč ten deko nedal místo zadního tlumiče trubku.

Přitom u toho turbomotoru to není tak hlučné , ba naopak :prcprc:

Odkaz ke komentáři

No chalani a co mi povite na ten upadajici tlak? :D Kdyz uz tady je konecne nekdo kdo tomu rozumi.

PRoblem zni: jednicka jede v pohode full otacky, dvojka,trojka,ctverka a petka - sem tam se stane ze nad 4tis otacek oslabne tlak turba. Opakuji ze jen NEKDY!!! proto me to strasne mate co s tim muze byt. Stava se to kdyz mam plyn na podlaze, staci plyn pustit a pomaleji na nej slapat a zase to krasne jde az do omezovace. Nejaky napad?

Moc tomu nerozumim ale cetl jsem, ze to muze byt zpusobeno presicenim smesy. Nejake reseni?

Odkaz ke komentáři

Tak to tady nikde nebylo psáno, že má ve vejfuku díru. To sem nevěděl, za mě osobně na Layting a podobně kakat, buď seriovej nebo nějakej kvalitní. Kamarád teď dával na G6 GTI komplet Blueflame a jen výfuk přidal cca 35-40 koní (odbržděno), tak až mi ukážete že vaše trubka či nějakej no-name přidá alespoň to samý a nebude to uřvaný, ale aby se s tím dalo normálně jezdit, tak se veřejně omluvím. Dřív ne, a za svým názorem si stojím.

Odkaz ke komentáři

Jojo kvalitni vyfuk prida dost a i u turbomotoru je to taky celkem slozity. Ti co pisou, ze u turba je to jedno .... Ja jsem dal Layting na rychlo na zimu. Starej origo sel do hajan a celonerez se bude varit az na jare.

A když celonerez se bude vařit na jaře - máš už vymyšlené jestli tam budou nějaké tlumiče , či rezonátory a kolik ???

Odkaz ke komentáři

resil sem neco podobnyho na rsu taky, je tam toho hodne co to muze delat, u me se bov forge dost zahrejval a tim se sekal, pomohlo vypodlozeni pera, pak sem resil chybu lambdy a kdyz se dala nova tak furt chyba, prosel sem uplne vsechno, vysledek byl ze to delali gumicky na vstrikach :D :D 100,- za gumicku skoda :D

Odkaz ke komentáři

Tak dnesek jsem venoval autu. Kompletne jsem umyl, vylestil a naimpregnoval interier :)

img1017kt.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A v motoru vymenil tu hadicku a kdyz uz jsem vytahoval nadobku chladicikapaliny, tak jsem ji umyl a nalil novou chladici kapalinu do -70 :D A pak jsem 10minut stal a cumel na to, ze kdyz je ta nadobka cista tak to krasne prusvita ta cerven kapalina a je to nadherne :D Tak me to chytlo a zacal jsem cistit dal . . . po 5minutach me to ale prestalo bavit :D

Potom jsem se nudil, tak jsem steloval BOVko od Deka :D Trosku (cti hodne) povolil :D A ma to super efekt, jeste to musim projet uvidime.

Jinak jsem koukal po hadickach okolo motoru a turba a zda se, ze jsou vsechny cajk :( Nemate nejaky tip, ktera hadicka by to mohla +- byt? Dekuju

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...