jajiN Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 http://www.cyclecolor.com/24758a80.jpg Prvni barva zleva, co myslite? Bude sluset? Na kola + zadni napis OCtavia Greenline + predni maska (jen ten vnitrek toho chromovaneho ramecku, jak mel kdysi Rehy ten cerveny prouzek na cerne masce) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 ale jo proč ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Jen jí tam mrskni, bude to špica 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 K TÉ TVOJÍ STŘÍBRNÉ RS-CE BY SE HODILA I TA MODRÁ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 No ale chtel bych to jakstaks zachovat ve stylu jaky tomu dal puvodni majitel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Ale to už jsi porušil vydrhnutím motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) A pak jsem jeste potkal v Ove nove Mondeo s touhle SPZ. Jak velky a dulezity papalas bych musel byt, abych mel podobnou? :D Nebo spise co to zname to CD? CD - tabulky registračních značek pro vozidla, jejichž vlastník nebo provozovatel je osoba požívající diplomatických nebo konzulárních výsad a imunit podle příslušných mezinárodních smluv. Výrobu a vydávání zajišťuje Ministerstvo dopravy. Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Podlozky nasazeny :D Predni kola jsou slusne do Acka :D Zadni taky :) Ale bohuzel jsem dosel k zaveru, ze onen zvuk "treni" pri plnem zaberu nebude asi pneu, ale nejaky unik z obehu vzduchu od turba. Az se otepli trosku, tak na to kuknu poradne. Ale prijde mi divne, ze pokud jedu dyl na plno a ozyva se syceni, tak se pak rozne ukazatel protiprokluzu . . . to mi hlava nebere :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Kawasaki zelená bude epesní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 prokluz se ti rozsvítí jen když za ní taháš? když chcípneš a znovu nastartuješ, tak kontrolka zhasne? stli jo, tak to je nějaký čidlo příčnýho zrychlení - 3-5 tis. káčé.. dělá mi to taky, ale zatim na to seru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Mrsta: presne tak ja pises, ale vubec jsi me ted nepotesil :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 dneska se mě zdálo jak ti lakujou kola :lool: měl si i zelenej volant a zelenou sportovni sedačku, už na to téma čumět nebudu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Aspon nekomu se nezda, ze ho prejizdim :D A chvalim, konecne ty sny nemam jenom ja :D Neboj, uz to snad nebude jen sen :D ikdyz ten volant a sedacka :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Nějaky ten tuning :D V lakovne mi rekl, ze je moc zima a ze nevytopi tu susarnu na optimalni tepolotu :( Takze az bude kolem 0 . . . tak snad dalsi tyden :( Zitra by meli prijit pneu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Tak jsem premyslel, co kdybych dal i ten limec do barvy? Jedna se mi o to, ze limce uz maji cosik za sebou :/ http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/407549_259430847463964_216015218472194_636056_1773349822_n.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Ode mě na to máš zelenou protože ty límce by se musely nechat přeleštit a pokud to nejsou vícedílný kola, tak se to pak stává složitějším a spolu s leštěním i dražším, proto bych nechal i svoje kola láknout celý, kdybych se teda nerozhod se na to teď vykašlat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 (upraveno) Nějaky ten tuning :D V lakovne mi rekl, ze je moc zima a ze nevytopi tu susarnu na optimalni tepolotu :( Takze az bude kolem 0 . . . tak snad dalsi tyden :( Jo, proto to tak dlouho trva, u me taky zadna zmena. Vcera jsem kolegyni ukazoval barvu, co budou mit kola. Hodne se to libilo, tak jsem mel radost. Upraveno Únor 3, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Peetrs: No asi to tak taky udelam. Protoze za prve, je to dalsi financni naklad, pro lakyrnika prace zadelat lemy a hlavne casove to lesteni. ja tedka bohuzel vubec cas nemam kvuli skoly, takze budu rad, kdyz to pristi tyden nejak spacham houmik: Presne tak :( Rikal ze kdyz bude kolem nuly, takze doufam, ze pristi tyden bude minimalne -5°C jinak me uz mrdne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 A ta zelená, pokud teda bude taková světlá jako bylo ve VT, tak se to kolo podle mě ani nějak nezmenší opticky, něco jinýho je tmavá barva, ale tohle by mohlo vyjít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Barvu jsem chtel puvodne tu kawasaki jak jsem tady daval odkaz, ale pak sem to nejak probiral s tim lakyrnikem a rikal, ze se s tim spatne lakuje a musi se to pry vickrat. Tak sme vybrali nejakou podobnou, krasne zelenou :D Jinak tady u nas mame par lakoven (cca 7-9 co za to stoji) tak jsem je obesel a nabidli mi cenu od 1500kc + barva az po 500kc i s barvou. Kdyz jsem slysel tech 500kc, myslel sem si ze to nekdo lakuje doma :D Tak jsem ho navstivil a je to krasna nova hala, barvy si tam micha sam. Rikal ze jsou novi a chteji si ziskat zakazniky. Na lakovani tam mel MB CLS Takze asi umet bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 To jsem taky zvedavej, jak to nalakujou mne... Abych jim to nemusel hodit na hlavu potom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 No u takovych kol jako mas Ty by me to nepotesilo :( Dnes mi dosly pneu. Asi nas tady na foru bude vic co maji na rozmeru 8,5 dane 215gumy :D Kupil jsem tradicne Nankang. Kdyz tak premyslim, vzdycky koupim auto, k tomu letni a zimni nove pneu a pak ho prodam :D Tak doufam ze tedka nebudu prodavat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Daval jsem k sobe fotku, jak vypadaji 215 na 9,5 rafku. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Hele ja si taky rikam,mam radost kdyz koupim kola s gumama a stejne jdou do prdele a kupuju novy :D aby toho nebylo malo tak kola posilam do Brna na opravu a lakovani do grafitu,tak jsem zvedavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Asi tak :D Ja byl udelanej z toho, ze jsem sehnal RHacka za dobrou cenu. Ale kdyz tedka k tomu pripoctu gumy, lakovani atd, tak jsem mohl mit krasne dvoudilne BBSka, ktere maji skoro nove pneu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak to naštve BBSka by se mi taky líbily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 No ono je to stejny styl, moc rozdil v tom neni. Ale znacka je asi lepsi no :) Jinak dneska jsme zacali to cviceni, stretching se tomu pry rika Vim, ze tady takovych fotek ted bude na foru jako hub po desti, protoze co jsem procital, tak je nas dost co jiz maji nachystano nebo se chystaji rvat na 8,5disk 215 pneu nebo neco podobneho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 pekne papuče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Diky Jinak zadni kola jsou krasne cele do Acka, tak premyslim ze na jaro pujdu jeste niz i se zadkem Az bude lip, hodim nejake foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.