Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

A pak jsem jeste potkal v Ove nove Mondeo s touhle SPZ. Jak velky a dulezity papalas bych musel byt, abych mel podobnou? :D Nebo spise co to zname to CD?

CD - tabulky registračních značek pro vozidla, jejichž vlastník nebo provozovatel

je osoba požívající diplomatických nebo konzulárních výsad a imunit

podle příslušných mezinárodních smluv. Výrobu a vydávání zajišťuje Ministerstvo dopravy.

post-195-0-40444900-1328089341_thumb.jpgpost-195-0-37486300-1328086361_thumb.jpg

Upraveno uživatelem pentadius
Odkaz ke komentáři

Podlozky nasazeny :D Predni kola jsou slusne do Acka :D Zadni taky :)

Ale bohuzel jsem dosel k zaveru, ze onen zvuk "treni" pri plnem zaberu nebude asi pneu, ale nejaky unik z obehu vzduchu od turba. Az se otepli trosku, tak na to kuknu poradne. Ale prijde mi divne, ze pokud jedu dyl na plno a ozyva se syceni, tak se pak rozne ukazatel protiprokluzu . . . to mi hlava nebere :(

Odkaz ke komentáři

Ode mě na to máš zelenou lol.gifpalec.gif protože ty límce by se musely nechat přeleštit a pokud to nejsou vícedílný kola, tak se to pak stává složitějším a spolu s leštěním i dražším, proto bych nechal i svoje kola láknout celý, kdybych se teda nerozhod se na to teď vykašlat...

Odkaz ke komentáři

Nějaky ten tuning :D V lakovne mi rekl, ze je moc zima a ze nevytopi tu susarnu na optimalni tepolotu :( Takze az bude kolem 0 . . . tak snad dalsi tyden :(

Jo, proto to tak dlouho trva, u me taky zadna zmena. :angry: Vcera jsem kolegyni ukazoval barvu, co budou mit kola. Hodne se to libilo, tak jsem mel radost. :wub:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Peetrs: No asi to tak taky udelam. Protoze za prve, je to dalsi financni naklad, pro lakyrnika prace zadelat lemy a hlavne casove to lesteni. ja tedka bohuzel vubec cas nemam kvuli skoly, takze budu rad, kdyz to pristi tyden nejak spacham :rolleyes:

houmik: Presne tak :( Rikal ze kdyz bude kolem nuly, takze doufam, ze pristi tyden bude minimalne -5°C jinak me uz mrdne :lool:

Odkaz ke komentáři

Barvu jsem chtel puvodne tu kawasaki jak jsem tady daval odkaz, ale pak sem to nejak probiral s tim lakyrnikem a rikal, ze se s tim spatne lakuje a musi se to pry vickrat. Tak sme vybrali nejakou podobnou, krasne zelenou :D

Jinak tady u nas mame par lakoven (cca 7-9 co za to stoji) tak jsem je obesel a nabidli mi cenu od 1500kc + barva az po 500kc i s barvou. Kdyz jsem slysel tech 500kc, myslel sem si ze to nekdo lakuje doma :D Tak jsem ho navstivil a je to krasna nova hala, barvy si tam micha sam. Rikal ze jsou novi a chteji si ziskat zakazniky. Na lakovani tam mel MB CLS :palec: Takze asi umet bude :wub:

Odkaz ke komentáři

No u takovych kol jako mas Ty by me to nepotesilo :( Dnes mi dosly pneu. Asi nas tady na foru bude vic co maji na rozmeru 8,5 dane 215gumy :D Kupil jsem tradicne Nankang.

Kdyz tak premyslim, vzdycky koupim auto, k tomu letni a zimni nove pneu a pak ho prodam :D Tak doufam ze tedka nebudu prodavat :D

Odkaz ke komentáři

No ono je to stejny styl, moc rozdil v tom neni. Ale znacka je asi lepsi no :)

Jinak dneska jsme zacali to cviceni, stretching se tomu pry rika :lol: Vim, ze tady takovych fotek ted bude na foru jako hub po desti, protoze co jsem procital, tak je nas dost co jiz maji nachystano nebo se chystaji rvat na 8,5disk 215 pneu nebo neco podobneho :palec::pivo:

img1196ims.jpg

img1195cg.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...