MfM Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 no vsehni tri jsou krasne! Je videt ze s decent stylem to umite kluci! Na kazde je neco co se my liby, ja bich to dal Vsemi-mu on z teh 3 slepi jednu akorat na muj vkus :D ! Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 no vsehni tri jsou krasne! Je videt ze s decent stylem to umite kluci! Na kazde je neco co se my liby, ja bich to dal Vsemi-mu on z teh 3 slepi jednu akorat na muj vkus :P ! To nejni nic pro Vsemiho jsou to samé TDI :D :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Čertí sis teda pospíšila :D Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 To nejni nic pro Vsemiho jsou to samé TDI :P :D :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 No dnes mi to pořádně zmoklo sakra :lool: jsem to s vypětím sil umyl a ................... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Tak tady jsou někaké fotky se srazu s konwasem jen omluvte kvalitu zase mobil :) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 no pěkný pěkný :) a čípak je ten žlutej jídelní vůz?? :D :) ;) nějaký nový člen?? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Jj jasně že novéj člen ;) :o ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Tak dnes malý jubileum Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 A koukal jsem na novou tourku a nechal se svézt přeci jenom nová je nová Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 maji hnusny volanty Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 maji hnusny volanty Ten volant bych prezil, ale ty zrcatka.. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 to teda jo, souhlasim, to je hrozny Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 jo chlapci to máte pravdu,volant a zrcátka targedie.by mě zajímalo kdo to vymyslel takhle zmrvit krásný auto Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 tak gratuluju k malému jubileu s cultíkem Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Kdyby jste věděli jak jsou ty zrcátka perfektní na výhled dozadu, tak už je máte taky Gumový volant hnus, to jo ;) Ale pořád lepší tvarem než původní Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 my uz ty puvodni nemame Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 přesně origo už dlouho nefrčí Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 (upraveno) no origo jo, ale ze sport packetu Upraveno Duben 9, 2010 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Co to je? Nějaká limitovaná edice Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 no tyhle volanty budou davat do tech novych Skodovek, co budou vyrabet misto Tourky Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 No zatím mám origo sice koženej ,ale snad se to brzo změní :) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 :) jasna vec, pracuje se na tom prece pristi vikend stravim v Usti Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 jasna vec, pracuje se na tom prece pristi vikend stravim v Usti no super už haby to bílooo se nějak cultík nemůže dočkat :) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 no super už haby to bílooo se nějak cultík nemůže dočkat :) paní chipmannová se též těší jak to bude vypadat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 no toe nás víc :) Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 :) jasna vec, pracuje se na tom prece pristi vikend stravim v Usti tak to doufám že se to dozvim a někde pokecáme Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Kdyby jste věděli jak jsou ty zrcátka perfektní na výhled dozadu, tak už je máte taky Podle mne jedina dobra vec je to ze clovek nemusy tak casto ten pravej nastavovat na dole aby negde kolo ne oskrabl jak u tech malih. Jako urcite lepsi mit vetsi nez mensi (mislim zrcatko :) ) ale mne je uplne dostacujici ten malej vpravo, jeste bych chtel jeden takovej malej vlevo, takhle my ten velkej zavazy gdyz se protahuju usima ulickama, negdy ho musim sklapet. A ta verze s velkym zrcatkem v pravo je hnus, to vypada jako by negdo odrezal kus z velkeho zrcadla z koupelny a nelepil to tam - fuj! Ty facelift nejsou spatne, zdaji se my ze "nelzou" a ze ukuazuju realnou vzdalenost ale proste ja nepotrebuju. no tyhle volanty budou davat do tech novych Skodovek, co budou vyrabet misto Tourky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky