Zilton Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Zdravím,má problém s kontrolkou světel. Rozvítím světla,normálně svítí ale kontrolka svetel ne. I podsviceni svítí,ale kontrolka světel ne. Dá se vyměnit? Jak? KDe by mohla být chyba? Mám škoda octavia 1,8 20V 92kw 1997. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 pokud se nepletu, tak předfaceliftový octávky mají kontrolky normálně na žárovky, takže ti praskla. Stačí vytáhnout budíky a žárovku vyměnit, ta by měla jít sehnat ve Škoda prodejně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Oživým tento dotaz. Měl jsem teď rozdělaný budíky (předělávka podsvícení) a žárovka na podsvícení světel tam vůbec není (je to tam připraveno, to ano,). Když jsem se na to kdysi ptal proč mi u Octávy nesvítí kontrolka potkávaček bylo mi řečeno, že to tak první Octávky mají (mám rok 1998). Kontrolka parkovaček svítí normálně. Pokud koupím teda žárovku a dám jí tam bude to svítit? Jak to je? (trošku jsem za blbce co? :lool: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 staré budíky MR97-00 mají kontrolky obě (potkávačky, obrysovkyú, ale od 97 do 98 je zapojená obrysovka, od 99 do 00 potkávačka. Dají se zprovoznit obě najednou, doplnit žárovku a v drtivé většině případů dotáhnout i drát na tu danou kontrolku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Ok díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luci Odesláno Červenec 11, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2023 Zdravím....mám dotaz...pořád mi svítí kontrolka dálkových světel na přístrojovce,i při přepínání...zkusila jsem žárovky,relatka,pojistky...a pořád stejně...i světla mi svítí řekla bych pořád stejně.dekuji za případné rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 11, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2023 Ahoj, chyba bude urcite v pacce svetel. Zustaly ti speceny kontakty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.