jar_da Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 po čtyřech měsících čekačky ............ pracovní auto výbava "nejnižší" trendline s pakety Comfort a Sport plus nějaké drobnosti z výroby, motor TSI s gang klackem plány???? kola jsou už na foto (7,5x17 et 47 s 225/45/17), origo Atlanty 16´´ budou na zimu Jarda Rolbař doplní PDC, HF a tempomat snad chrom znak a kroužky mlhovek do černé lesklé ..... a bude hotovo 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Šestku Golfa mám taky v hledáčku, i motor a výbava by byla ideál, jen na tom Golfu mi prostě nesedí ta červená. Můžeš mi, prosím, klidně přes SZ poslat cenovku? Jinak auto parádní, ať slouží. 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 já zase červenou můžu a ve spojení s černou se mi líbí, ono těch barev na G6je relativně na výběr dost, ale ...... nakonec se mi žádná jiná, mimo bílé nelíbila, máš SZ 0 Quote Link to comment
Alessi Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Jardo moc pěkný fotky auti už jsem ti chválil na Brněnském srazu a tak bych se jen zbytečně opakoval ;) 0 Quote Link to comment
Mirek1.8T Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Das ist auto At´ ti to jezdí ! 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 je krásnej, ale ta červená... 0 Quote Link to comment
Jim Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 moooc luxusní, já chci s batohem, jen nevím esli malým(jetta) nebo velkým(G6 combi), takže budu sledovat s velkým zájmem, v pátek budu koukat, jedem k tchánům ;) 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 já zase červenou můžu a ve spojení s černou se mi líbí, ono těch barev na G6je relativně na výběr dost, ale ...... nakonec se mi žádná jiná, mimo bílé nelíbila, máš SZ Díky moc:-) 0 Quote Link to comment
pentadius Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Jardo, moc pěkný fotky i tvůj novej služebák, ale nejvíc na tom žeru tu nalepenou značku. Vypadá to jak marketingový fotky z Volkswagenu, teda až na ten mirkotenovej sáček ve dveřích spolujezdce :D 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 , flašku jsem vyndal, sáček už nee, začali se rojit tmavší spoluobčané .... ten interier budu fotit znova, ta fotka není nic moc, potřebuju venku větší tmu je krásnej, ale ta červená... kuš, červená byla nejjasnější položka, dnes jsem se rozhodnul pro další úpravu, v pondělí koupím: http://www.autobyznys.cz/katalog/zbozi/popis_zbozi.asp?klic_ma=27680 Das ist auto At´ ti to jezdí ! díkes, pomalu se sžíváme, paradoxně si na tohle auto zvykám pomaleji a hůře, oproti všem jiným co jsem měl a mám 0 Quote Link to comment
Vladan Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 To auto je naprosto krasa 0 Quote Link to comment
pentadius Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 díkes, pomalu se sžíváme, paradoxně si na tohle auto zvykám pomaleji a hůře, oproti všem jiným co jsem měl a mám Jak to Jardo, to je to fakt tak dobrý?? :D 0 Quote Link to comment
Alessi Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 To víš Maro on je Jarda rozmazlenej z Fabie :smich: ...... nebo Forda ? Jardo s tou koncovkou to bude vypadat hned dravěji 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 kuš, červená byla nejjasnější položka, dnes jsem se rozhodnul pro další úpravu, v pondělí koupím: http://www.autobyzny...p?klic_ma=27680 díkes, pomalu se sžíváme, paradoxně si na tohle auto zvykám pomaleji a hůře, oproti všem jiným co jsem měl a mám nj, si musím trochu rejpnout :D koncovky budou slušet! proč pak si zvykáš pomaleji? 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 18, 2011 Author Share Posted September 18, 2011 (edited) Ladím posez, volant nejde dát moc nahoru, mám ho nadoraz a potřeboval bych ještě, tak musím se sedačkou níž, abych při nastupování protáhl nohy, (už vím proč bych chtěl volnat z GTI nebo R-line ) jsem byl zvyknutý dosud sedět výš (při porovnání s Fábkou, o C-maxovi nemá cenu psát) a v Golfu to nejde, takže trochu problém, navíc s mojí páteří teď. Pak je tu ještě motor a 6 gang, je to nové a zajíždím, tak se peru s převodovkou, nechci totiž "drbat" new motor v otáčkách pod 2.000, převodovka je odladěna aby se řadilo nízko, až to půjde (po záběhu a ochotě motoru tahat od 1.700 otáček) tak to bude perfektní, ale to potřebuji něco najet. Pokud nechci jít po dva tisíce, tak se blbě jezdí po městě, buď musím jezdit šedesát anebo lehce pod padesát, abych byl otáčkama někde mezi 2.000 až 2.700, to samé je na okreskách, kde je ideální jet na šestku, ale při 2.000 tam mám 100 a víc km/h, na pětku musím tak 90 km/h abych měl okolo 2.500 otáček, takže taky trochu boj, už aby to bylo zajeté a všechno si sedlo a mohl jsem naplno využít možnosti motoru, ten se jeví jako velice dobrý společník, předjíždění bude sranda, tahá už od syrova dobře a neustále lépe (mám teď aktual 1.300 km), do otáček se mu chce, ale musím se hlídat a řadit a řadit, nechci ho zatím vytáčet, P.S. na fotce interieru jsou vidět efektně olemované výdechy chromem, bohužel stejně efektně se zrcadlí nejen v předním okně, ale i v bočních .... nejraději bych je láknul do černé, nebo si pořídím polarizační brýle, další trochu neštěstí je otevírání dveří, kdy na první zub je to málo, nedá se vylézt a na druhý už nedá mezera mezi auty, v mezipoloze dveře nedrží, takže první vystoupení manželky z auta se rovnalo obtisk na dveřích vedle stojícího auta, naštěstí bez ujmy na obou stranách co se týká spotřeby, čekal jsem to horší, ve čtvrtek večer z Brna, 6,2 l/100 na vzdálenosti 180 km a průměrce 72 km/h, cesta do práce, 16 km, studený start, průměrka 50 km/h, 6,5 l/100 dálnice HK-Praha-HK, do středu Prahy, 7,4 l/100, dálnice 110-130 km/h Edited September 18, 2011 by jar_da 0 Quote Link to comment
Petr81 Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 tak ses konečně dočkal. Vypadá pěkně. Jsem zvědavej až budeš mít víc najeto na názor na motor :) 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Jardo moc pěknej gratulka... 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 18, 2011 Author Share Posted September 18, 2011 tak ses konečně dočkal. Vypadá pěkně. Jsem zvědavej až budeš mít víc najeto na názor na motor :) na motor mám názor už jasnej, podle toho jak se rozjíždí, tak to bude o.k. a spotřeba taky, resp. podle nohy, ale bude se dát jezdit za rozumný peníz, dlouhodobou mám 6,8 od počátku Jardo moc pěknej gratulka... díkes, jsem musel trochu rozstřelit ty tři písmenka GTI nebo TDI 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Tak to je jasný.... 0 Quote Link to comment
Jim Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 ještě co spolehlivost motoru, ale to se uvidí časem 0 Quote Link to comment
P2M Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Krasavec! ...a hlavně konečně pořádný fotky :) Komentáře k barvě neřeš, závidí nový auto a navíc nevědí, že to je jiná červená než ta standardní A motor bude jen a jen lepší. 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 P2M: ty máš taky červený auto? :D 0 Quote Link to comment
P2M Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 já? ne, proč? :D 0 Quote Link to comment
romariooo Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Včera jsem ho viděl naživo u mě před domem a musim říct že dobrá volba Mě by se strašně líbil v bílé barvě s černýma doplnkama-to by bylo psycho 0 Quote Link to comment
jar_da Posted October 2, 2011 Author Share Posted October 2, 2011 ... a to pro bílou barvu přibyla položka v příplatkách: Designový paket "White" - 3ramenný kožený volant, hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy v kůži s prošíváním "Art Grey", černý strop, pedály v designu hliníku, textilní koberečky foto prvního tjůůninku 0 Quote Link to comment
Dakie Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 máš je už nějaký černý :) ale slušej ;) 0 Quote Link to comment
Petr81 Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 musím říct, že naživo to auto vypadá moc pěkně Jardo ;) 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 vypada to moc paradne, ta cervena je fakt luxusni. Jen bych spis potreboval komforni sedacky nez sport a i tak mi pripadlo ze je tam nejak min mista. Nechtel jsme si sachovat se sedacku takze bych si tam ale asi misto nasel 0 Quote Link to comment
jackie Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 paradni golfik,6 se mi moc libi i ta cervena vypada paradne 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 To čekání by mě hrozně zabíjelo :) ale věřím že pak je to krása převzít si takovýho krásnýho golfa. Vypadá dobře červenou nemusím ale chápu výběr. Tak hlavně hodně spolehlivých km a bez nehod! 0 Quote Link to comment
Recommended Posts