Dakie Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 tak to je slušná raketa.. holt origo servisy tak teď ať Golfík slouží bez nehod a bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 asi tak... umíš napsat i něco jiného? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Ne... Problem je v tom ze reagovat na neco po tvem prispevku se mi nechce... A kdo to zaznamenal, ten se urcite nepta a pochopi duvod... Jeste nejaky dotaz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 tak nereaguj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Fabku jsem měl v r 2004 bouchlou taky za 140tis, tohle je uz dneska bezna cena bohuzel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Tak cenovka vypadá hodně, ale v podstatě tam je všechno měněné za nové díly, a je toho spousty, nejdražší jsou 2x chladič, 1x kondenzator klimy, k tomu všemu hadice, 2x nárazník, 1x blatník, světlo, mlhovka, přední příčka, maska, ventilátory chladičů, spodní dekl motoru, 3x podběh ..... plus lakovna a práce, tak se to nasčítá, tak jen pro ty co nemají havarijko - bacha na to, ona i poloviční cena je pořád proti sumě za pojištění dost. Jinak auto je opravené celkem dobře, jsou tam dvě věci, které musím dořešit, lak je o.k., jako z fabriky to není, ale dojebané taky ne, dali to slušně dohromady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Tak doufam,ze doresis v klidu ty dve veci a preji aby se ti dlouho vyhibaly problemy a jen jsis auto uzival 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 díkes, ani nevíš jak si to přeju taky, bylo toho letos už nějak moc a pomalu to nestíhám všechno řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 tak jsem rád, Jardo, že už máš Golfika zpátky a jsi jakžtakž s opravou spokojenej Hlavně teď opatrně a ať už Tě nečeká žádná závada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Jo hlavne preju at ti dobre dopadne reseni te skody na toho vola s tim nisanem!! Podle me to byla jeho vina ale nase zakony jsou postavene na hlavu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 a jak prevodvka a zvuky - zatim take v poho a byla to ta spojka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 JAk si psal doresit ty dve veci a potom se jenom dohadovat o vine a nevine zucastnenych... at ot potom good dopadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 tak jsem rád, Jardo, že už máš Golfika zpátky a jsi jakžtakž s opravou spokojenej Hlavně teď opatrně a ať už Tě nečeká žádná závada už to bude ok, mám na RZ dvě devítky na konci, přece Jo hlavne preju at ti dobre dopadne reseni te skody na toho vola s tim nisanem!! Podle me to byla jeho vina ale nase zakony jsou postavene na hlavu!! bude správní řízení a pak soud třeba, každopádně nemám co ztratit a spoluúčast něco stála, tak bych alespoň ulehčil pojišťovně, ale podle mě to dopadne na remízu a jak prevodvka a zvuky - zatim take v poho a byla to ta spojka ? zatím jsem najel jen málo km, cca 350, tak uvidím po tisícovce ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 a co vlastne na te spojce nasli ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Nic, ale ono ani nic najít nejde, osobně si myslím, že budou špatné pružiny v lamele a proto to chrastí, jeden člen měl to samé, jen s jiným motorem, přesně stejné příznaky a právě výměna lamely toto odstranila, kmity od motoru se prostě přenášení do převodovky, tak uvidíme, otázkou je, jestli ty kmity nejsou příliš velké a bude problém v nepravidelném chodu na volnoběh, který nijak ale nepozoruju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Tak co Jardo, jak pokračuje reklamace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 sem se úplně zapoměl zeptat jak správní řízení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 no to je na dýl .... závěr byl, že pán dostal ještě šanci situaci vyřešit přes pojišťovnu jeho auta, ale od tý doby zase nekomunikuje .... takže nejspíš pokračování správního za účasti soudních znalců ....., někdy ti to řeknu celý, až se zase uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Poslal jsem ti neco dorazilo to??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 jj, mám to díkes, právě na tom pracuju a vypadá to, že se jen instaluje bez aktivace, díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 toz se za dva tydny "ozerem"... uraaaaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 moment, za dva? ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 no to je na dýl .... závěr byl, že pán dostal ještě šanci situaci vyřešit přes pojišťovnu jeho auta, ale od tý doby zase nekomunikuje .... takže nejspíš pokračování správního za účasti soudních znalců ....., někdy ti to řeknu celý, až se zase uvidíme oki :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 jeee uz za tyden... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 no proto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Jardo a co ta reklamace, už je to OK nebo stále problémy? Jsi měl tuším najet nějaké km a kontrolu, zda je OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Zatím je to o.k. najeto cca 6.000 km, takže spokojenost, resp. to auto si nechám , teď najeto 59.000 km, poslední kilometry se to auto rozjelo a tahá jako divé (v rámci motoru, samozřejmě ) Příští týden musím do servisu, z čehož mám dopředu blbou náladu, na pravidelnou servisku po 60.000 km, kvůli záruce musím no , nějak to zkusím ukoulet, aby mi na auto nešahali ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Držím palce Jardo a jsem rád, že "devítky" zabraly ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Vsechno nejlepsi preji Jar_do Hlavne zdravi,stesti a hromadu penez ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Též se připojuji s přáním všeho nej.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.