Přejít na obsah

G6 tornado

jar_da

Doporučené příspěvky

Tak cenovka vypadá hodně, ale v podstatě tam je všechno měněné za nové díly, a je toho spousty,

nejdražší jsou 2x chladič, 1x kondenzator klimy, k tomu všemu hadice, 2x nárazník, 1x blatník, světlo, mlhovka, přední příčka, maska, ventilátory chladičů, spodní dekl motoru, 3x podběh ..... plus lakovna a práce, tak se to nasčítá,

tak jen pro ty co nemají havarijko - bacha na to, ona i poloviční cena je pořád proti sumě za pojištění dost.

Jinak auto je opravené celkem dobře, jsou tam dvě věci, které musím dořešit, lak je o.k., jako z fabriky to není, ale dojebané taky ne,

dali to slušně dohromady.

post-117-0-45907000-1354178538_thumb.jpg

post-117-0-90683800-1354178542_thumb.jpg

post-117-0-41684400-1354178547_thumb.jpg

post-117-0-68227600-1354178551_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak jsem rád, Jardo, že už máš Golfika zpátky a jsi jakžtakž s opravou spokojenej palec.gif Hlavně teď opatrně a ať už Tě nečeká žádná závada pivo.gif

už to bude ok, mám na RZ dvě devítky na konci, přece biggrin.gif

Jo hlavne preju at ti dobre dopadne reseni te skody na toho vola s tim nisanem!! Podle me to byla jeho vina ale nase zakony jsou postavene na hlavu!! :wallbash:

bude správní řízení a pak soud třeba, každopádně nemám co ztratit a spoluúčast něco stála, tak bych alespoň ulehčil pojišťovně,

ale podle mě to dopadne na remízu

a jak prevodvka a zvuky - zatim take v poho a byla to ta spojka ?

zatím jsem najel jen málo km, cca 350, tak uvidím po tisícovce ...

Odkaz ke komentáři

Nic, ale ono ani nic najít nejde, osobně si myslím, že budou špatné pružiny v lamele a proto to chrastí, jeden člen měl to samé, jen s jiným motorem, přesně stejné příznaky a právě výměna lamely toto odstranila, kmity od motoru se prostě přenášení do převodovky, tak uvidíme, otázkou je, jestli ty kmity nejsou příliš velké a bude problém v nepravidelném chodu na volnoběh, který nijak ale nepozoruju.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

no to je na dýl .... závěr byl, že pán dostal ještě šanci situaci vyřešit přes pojišťovnu jeho auta, ale od tý doby zase nekomunikuje ....

takže nejspíš pokračování správního za účasti soudních znalců ....., někdy ti to řeknu celý, až se zase uvidíme biggrin.gif

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

no to je na dýl .... závěr byl, že pán dostal ještě šanci situaci vyřešit přes pojišťovnu jeho auta, ale od tý doby zase nekomunikuje ....

takže nejspíš pokračování správního za účasti soudních znalců ....., někdy ti to řeknu celý, až se zase uvidíme biggrin.gif

oki :)

Odkaz ke komentáři

Zatím je to o.k. najeto cca 6.000 km, takže spokojenost, resp. to auto si nechám biggrin.gif, teď najeto 59.000 km, poslední kilometry se to auto rozjelo a tahá jako divé (v rámci motoru, samozřejmě lol.gif)

Příští týden musím do servisu, z čehož mám dopředu blbou náladu, na pravidelnou servisku po 60.000 km, kvůli záruce musím no sad.gif,

nějak to zkusím ukoulet, aby mi na auto nešahali .....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...