Deko Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 (upraveno) Ted na sraze ve VW Vrbicich byl bily Leon a modre kola + zrcatka. Vypadalo to mooooc pekne. Upraveno Září 29, 2011 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 jo presne to me napadlo,v takovyhle modry kola a zrcatka,ale zase nevim jak by to ladilo s cernou strechou,aby to nebylo moc preplacany barvama.nechtel by mi nekdo udelat VT prosiiiiiim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 a já si říkám jestli to bílý lízátko není moc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 (upraveno) Pokud se nepletu tak ten Leon má taky černou střechu... Upraveno Září 29, 2011 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2011 presne tak bych to chtel udelat takze rikate ze se toho nemam a jit do toho jo? jen by to fakt chtelo VT abych mel predstavu jak budou vypadat ty TTckovy kola v takovyhle barve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 tak dneska krapet snizeno,tak je to zase o neco vetsi krasavice zitra udelam lepsi fota,tohle je jen rychlo foto mobilem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 ahoj, a jak si snižoval - podvozek nebo jen pružiny? Chtěl bych taky krapet dolů, ale jen decentně, asi jen pružiny...mám dvě děti a na golfu jsem stavitelný KW a to už by mi u rodinky na octě neprošlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 zatim jenom pruziny.ale casem chci stavitko.ja chtel taky jenom decent a myslim ze se to povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 a byla projížďka? Jestli moc nevyzvídám, co máš za pružiny a co stály, mě se ta moje koza nelíbí... :D Ty jseš od RK, já od Náchoda, by jsme se mohly někde sťuknout a pokecat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 ne v pohode,projizdka byla asi 10km a pohoda.jinak pruziny ani nevim co je za znacku,kupoval jsem je tady na foru a stali me 700,-.jasne tak srazek urcite dat muzem rad poznam nekoho dalsiho z fora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 jjo, taky rád poznám někoho z clubu. s pružinama mi jde o zachování alespoň trochu komfortu, teď jsem na aukru koukal na sadu pružin Vmaxx na octu za nějakých 500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Mas to vysokoooooo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 jjo, taky rád poznám někoho z clubu. s pružinama mi jde o zachování alespoň trochu komfortu, teď jsem na aukru koukal na sadu pružin Vmaxx na octu za nějakých 500,- tak fajn tak se muzem nekdy domluvit az bude cas ja vim o proti tvoji je tady kazda vysoka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 pridavam jeste jedno fotku,je o neco malo lepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 týýýjo a to máš takhle nízký jenom s pružinama? Já myslel, že pružiny daj tak - 35 mm, ale vypadá dost dobře oproti tomu mýmu offroadu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 jojo jenom pruziny,ve predu -50 a vzadu -40 mm,ted uz to vypada jako pekny auto jen nevim co to udela az pojede plny auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Panáčku, tak vypadá to opravdu parádně! Nádhera Jinak pružiny to jsou JOM jsem myslel že víš, co kupuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 A ja myslel ze na origo tlumice je max snizeni 40mm :) jinak hezke kola :) a tu cernou listu nalakovat :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Není to tak, že snížit můžeš na origo tlumičích i víc, akorát je pošleš dřív do kytek? jackie: pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 No já osobně jsem to měl na autě a je to snížení 50/40, takže jde to více na origo tlumičích. Nyní mam stále tlumiče na autě a tlumí jako nové takže zda jdou dříve do kytek, nedokážu říci ani po době používání ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Panáčku, tak vypadá to opravdu parádně! Nádhera Jinak pružiny to jsou JOM jsem myslel že víš, co kupuješ jo panacku ja to zapomel,to vis se mnou to neni jednoduchy ale diyk za pripomenuti A ja myslel ze na origo tlumice je max snizeni 40mm :) jinak hezke kola :) a tu cernou listu nalakovat :)) dekuji,ta cerna lista pujde na jare pryc :) ted jsem jeste koukal venku na auto a prijde mi ze jedna strana je niz nez druha,ale to asi tim ze stojim v kopecku na ne uplne rovnym streku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 tak dalsi vymysli na zimu,mozna budu muset odlozit lakovani kol,protoze jsem se rozhodl pro zmenu barvy vozu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 tak se chysta dalsi necekana zmena,nahodou jsem sehnal moje vysneny sedacky a v utery budou origo VW RECARA z GIV.uz se na ne tesim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 tak RECARA jsou doma,uz se nemuzu dockat az je hodim do auta a poprve se v nich svezu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Poslouchej, nebyl jsi dneska kolem 16-17 hodiny náhodou ve Vysokém Mýtě u Tesca? Zahlédl jsem tam jednu velice podobnou Octu (až na kola) a teď koukám na fóruma a hele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 jasne byl jsem tam kola uz jsou jiny,uz mam pripraveno na zimu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 tyjo, tak to je škoda, že jsem si to neuvědomil. Mohli jsme hodit řeč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 to mas pravdu to jsme mohly klidne pokecat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 no kdybych to býval věděl :lool: Ale není problém se někdy, někde sejít, poklábosit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 jasne to urcite nebude problem,nekdy se dohodnem jeste s par klubakama a dame srazek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.