Jojo_TT Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 čaute, ako sa dá odvodniť palivový filter? alebo je lepšie kúpiť nový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 čaute, ako sa dá odvodniť palivový filter? alebo je lepšie kúpiť nový? Kup novej,zas tak drahý nejsou a výměnu zvládneš sám ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 dole ma sroub... staci povolit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Já ho taky rovnou měním, nevím jestli je to přehnané nebo ne, ale zatím jsem alespoň neměl nikdy problém s palivem a provozem ve velkých mrazech. Pokud nebudeš brát čínu, tak cca. 450,- czk (Bosch). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Září 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2011 no dnes som kúpil za 13€... pri výmene treba potom filter neako odvzdušniť, či len naštartujem??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Palivovy filter treba menit pri zohriatom motore. Novy filter zalej naftou. Mozes pouzit naftu zo stareho filtra. Vymena na 10 minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 A víte někdo, jak ho dovodnit? jen za zvědavosti ... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 A víte někdo, jak ho dovodnit? jen za zvědavosti ... :-) ..jj,je to i výše napsané. Povolit dole matku s výpušťákem, co je na filtru zespodu, a vypustit to ven např do misky.Já jsem to v tom prostoru nezvládal,tak jsem ho povolil z držáku,vycvakl z bočních sponek a popotáhl nahoru.Pak už jsem pod něj hodil misku od "Ramy"např a vypustil to do ní(cca 1dcl?asi). V příručce je napsané-vyndat ten ventil nahoře,ale jelikož jsem neměl nový o-kroužek,tak jsem to v tom nechal. Potom párkrát otočíš klíčkem,aby si to napumpovalo naftu do filtru(např5*). Nevím jestli je to správně,ale takhle jsem to dělal já. ..btw... Ale po přečtení článku parafínové krystalky vs palivový filtr,tak je mi jasné,že třeba můj filtr to má zase spočítané.Chce to tankovat zimní naftu a nemít v nádrži ještě letní.Např s mým malým nájezdem km mi vydrží nafta v nádrži dýl,tak ty změny vcelku lehce prošvihnu.A pak takový podzimní mrazík pěkně zaškodí. A když člověk vidí,jak se "ojebavá" nafta v čr všeobecně,tak ...hnus:(. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Díky :-) ... já mám nájezd 22000 za rok, tak to hravě stíhám vyměnit za zimní a u Benziny (nechci dělat reklamu, ale lepší palivo sem nikde netankoval) je nafta nejlepší v ČR... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 O víkendu si chci vyměnit palivový filtr.Musí se opravdu měnit ten o kroužek na tom ventilu na palivovém filtru?Popř jestli opravdu-nemáte někdo náhodou velikost toho o kroužku popř jestli nejsou dva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 O víkendu si chci vyměnit palivový filtr.Musí se opravdu měnit ten o kroužek na tom ventilu na palivovém filtru?Popř jestli opravdu-nemáte někdo náhodou velikost toho o kroužku popř jestli nejsou dva? Tak jsem to dnes vyměnil.Byl tam orig a vyměnil jsem ho za UFI.Jen mě zarazila jedna věc.Je možné že tím parafínem byl ucpaný celý ten otvor pod ventilem co je na palivovém filtru?Nemohl jsem to ani propíchnout šroubovákem.škoda,že jsem to nevyfotil.Ale zákonitě to nemohlo ani fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.