bonustraxx Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Zdravím všechny....dneska při startování auto nenaskočilo,kontrolky všechny zhasnou (nejspíš jede i palivové čerpadlo,jde slyšet pískání po otočení klíčku).Zahříval se mi ale nejspíš nějak moc zapalovací modul,nebo ten kovový díl pod ním.auto jsem domů odtáhl a ještě párkrát jsem zkoušel startovat.Ale nejspíš se modul přehřál a je povrchově jakoby rozteklý.Bude závada pouze v tom modulu nebo se jedná o něco jiného??díky moc za rady nebo vysvětlení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 asi jo ale stejne to chce diagnostiku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 určitě to bude ono. Mezizávitový zkrat na primárním vinutí. Proto se to hřeje a jiskru to nedá. Skákni pro nový modul. Ale raděj už nestartuj neboť ŘJ to asi nebude mít ráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Přesně tak,Práce na deset minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bonustraxx Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 chlapi díkec moc!zítra se do toho pustím,snad to nějak dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 tak tak práce na chviličku. Hlavně nekupuj "čínu"!!! Dle zkušeností si na ně dlouho nepojezdíš. Můžu doporučit zn. BERU (mám je už přes dva roky a zatím perfekto-ťuk, ťuk ;) ), dělá je teď myslím i TESLA Blatná, taky dobrá cena a kvalita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Já kupoval Magneti Marelli v KELLY a docela slušná sleva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bonustraxx Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 tak právě přesně do toho chci jít :-DDDD jen doufám že to budou mít v Šumperku skladem :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bonustraxx Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 tak problém neodstraněn....modul vyměněný a nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Zkontroluj jeste poistky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bonustraxx Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 na ty jsem taky koukal a nic....zkoušel jsem jestli háže jiskru a to jde,přijde mi jako by tam nešel benzin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 podavaci cerpadlo nebo vstrik...y 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bonustraxx Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 zítra to vezu k mechanikovi tak snad budu o něco chytřejší telefonoval jsem se známým a ten mi říkal že to nejspíš je jen v řídící jednotce že je nejspíš jen zablokovanej přívod paliva(dělá u policajtů mechanika tak snad ví co říká :-DDDD) že stačí smazat paměť závad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bonustraxx Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 Takže auto konečně doma a vše OK.problém byl v tom že nový startovací modul hlásil stále chybu,něco v tom smyslu že při velkém zatížení velký odpor....Takže následovala reklamace v AUTO KELLY ikdyž jsem je přesvědčoval že je modul vadný že mi to montoval mechanik tak mi ho stejně nevyměnili a sepsali semnou reklamaci a já musel koupit ten samý modul jako před tím,který nakonec fungoval normálně.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 No jo,to je holt smůla.Já v Kelly reklamoval rozdělovač a taky to bylo na dlouho.I když to pak uznali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Takže auto konečně doma a vše OK.problém byl v tom že nový startovací modul hlásil stále chybu,něco v tom smyslu že při velkém zatížení velký odpor....Takže následovala reklamace v AUTO KELLY ikdyž jsem je přesvědčoval že je modul vadný že mi to montoval mechanik tak mi ho stejně nevyměnili a sepsali semnou reklamaci a já musel koupit ten samý modul jako před tím,který nakonec fungoval normálně.... hm hm hm a co to je za výrobce? to bude určitě nějaký hezký "no name" tak ať ti tam hlavně ten druhej vydrží aspoň co nejdéle, když ten první byl aušus už z výroby. přesně tak se chovají ty čínský. polovina už nefunguje zabalená v krabici a ta druhá odejde za pár měsíců používání :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bonustraxx Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 no má to být Magneti Marelli ale na krabici je výroba polsko,tak nevím co to vydrží.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bonustraxx Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 kluci ještě mám další problémy....auto mi prostě nestartuje,při startování mi startér pootočil tak 2x motorem a pak startér začal jakoby bzučet...tak jsem ho vymontoval a zavezl známému,ten mi řekl že to nejspíš dělá volnoběžka,že to veme a vymění to...No tak jsem startér opravený namontoval...je to sice o něco lepší ale teď to nezaskočí vůbec...někdy na první drbnutí někdy třeba až na po 20té...tak nevím prej by to snad mohla dělat ještě cívka... problém č2.Když motor běží a přidám plyn tak to jako by nasává někde falešnej vzduch,měl jsem to u místního mechanika a ten mi řekl že si s tím nemám lámat hlavu že to budou nejspíš přepážky ve výfuku že kdyby to bylo přisávání že by to nedrželo volnoběh,zdá se mi že se zvedá spotřeba k nějakejm 10L což mě teda vůbec netěší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Ahoj, pořídil jsem octavii všechno v pohodě , strartovala potom jsem umyl motor a nestartuje , ale svíčky pravidelně zažehují , vstřiky pravidelně stříkají , teplotní čidlo vyměněné , ani neškytne. PROSÍM POMOC .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.