Romaxik Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Může mi někdo poradit s následující věcí: Na OII 2008 Combi, v místech, kde je na zadních sedačkách přidělaný levý naviják pásu, jsem našel nějaký nezapojený 2-pinový konektor. Byl zaizolovaný páskou a jen tak se tam houpal na cca. 10cm kusu kabelu. Neví někdo, co by to mohlo být? Jinak mám vyhřívané sedačky, ale ty fungují, tak nevím, co to je, nebo, co by to mohlo v minulosti být. Konektor jsem objevil po sundání toho kusu čalounění, co je mezi sedačkou a dveřmi. Díky R 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 A co takhe foto??? to by bodlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romaxik Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 No to je horší,to jsem neudělal, ale konektor je stejný, jako jsou téměř všechny v autě. to edit" necituj odporuje to pravidlum... dik p2p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Pokud byl žlutý,tak třebas od napínáku pásu,možná bylo auto ´tuklé.Odizoluj jej a mrkni jestli do konektoru není vložen odpor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 A ja myslel ze predpinace maji jenom predni pasy.... podivam se do schematek... mam diru ve vzdelani... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romaxik Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Podle DP El. Sch by to mělo být č. 7/5. Ale není mi jasný, proč to tam je, když předepínač zabraňuje protažení pásu a náraz do AB hlavou, ale když vzadu žádný AB před obličejem není, je maximálně na boku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Domnívám se, že vzadu byly u OII předepínače vždy, pak to v rámci úspor od nějakéko data nebo MR vypustili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 bylo a je to takto: MR04-09 2x bag - 2x el. předpínač pásů 2x mechanika 4x bag - 2x předpínač pásů 2x machanika 6x bag - 4x předpínač pásů MR10 - 12 2x bag - nic 2x mechanika 4x bag - 2x el. 2x mechanika 6x bag . 2x el. 2x machanika středový pás předpínač nemá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 jj já mám mr06 6pytlů a 4 předpínače. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romaxik Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 DD. Po delší době zase zpět k tomuto tématu. Pokud tam bude místo pásu s předepínačem jen bez předepínače, poradíte, kde sehnat ten správný a případně i číslo dílu? OII MR2008, 6xAB Díky R 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 NO já si tedy mslím, že od MR 07 nebo 08 už byly jen přední, ale pokud to píše Rolba tak to asi pravda bude. Jinak není třeba to řeši, pokud je tam odpor na každé straně!!! a jsou tam mechanické, tak je to 2 alternativa. Neřešil bych to , jinak stačí kdekoliv na inzerát koupit jeté zadní elektrické oba jsou stejný. http://auto.bazos.cz/inzerat/21219572/Octavia-II-zadni-el-pasy.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Nemáš náhodou nějaké referentské auto? Může to být svorkovnice pro připojení zadního bočního vaku.( musí být žlutá ) Tak, jak to má nový superb. Třeba se na Tvém autě něco učili... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romaxik Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Myslím, že auto by mělo být "normál", tedy žádné referenční. Teď jsem koukal, je to na obou stranách a je tam vraženej (tedy jen zasunutej - proto to ztrácí asi kontakt) odpor (červený, červený, asi zlatý nebo stříbrný, zlatý, tj. 2R2), proto mě vyskočila kontrolka AB. Tak že říkáte, že to mám nechat na mechanice, jen pořádně přidělat ten odpor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Svorkovnice zadního sedadlového vaku....Na co ji tam dali, to teda nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romaxik Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak že se na to mám vykašlat a nechat tam ten odpor? A může chybný kontakt na tomto konektoru hlásit chybu AB? Ale něco tam původně být muselo, určitě tam ve fabrice nedávají ten odpor :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Pošli foto konektoru a VIN auta do Mladé Boleslavi, tam si to budou chvilku přehazovat, a pak ti někdo určitě odpoví. Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 byl tam určitě odpalovač pásu, pokud tam je odpor a nehází chybu, tak bych to neřešil nebo koupil ty pyro pásy a osadil je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 je to přesně jak píše Jarda,jednou jsem to řešil.Auto bylo bourané-jen lehce,airgaby nevyletí,ale pás ano,proto ten odpor,někdo nechtěl dávat new pásy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak tak, už je to tu napsané, bud pořádně vyřešit kontakt, mechanické fungují taky 100% nebo dát ty elektrické a zapojíš to přímo do nich. To je jen na tobě, ale funkčně to bude OK s oběma variantama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romaxik Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 prosím tě, a ten odpor 2R2 je tam OK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.