jirina5 Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Mišel: Ano je to tak! Chválím! Co myslíš, mám to nechat nebo ne? Ještě přidávám fotky s a bez... Garrett: Děkujiii! Moc mě to potěšilo. Ve skutečnosti je to ještě lepší! Nejraději bych v autě bydlel, jak se mi to tam líbí. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Ja ti nevim, ten chrom moc nemusim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 ja taky nevim jirko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 (upraveno) Jestli se ti to na autě líbí, nech to tam, sundat to můžeš vždycky. V práci to má borec na modré Octě, napřed se mi to nelíbilo, ale už jsem si zvykl :lool: Spíš bych sundal ten chromový rámeček z pod SPZ :D Upraveno Říjen 23, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Mě se to líbí, ještě bych vyhodil úplně podložky SPZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 všem všechno fajn, letos i příští rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Ahoj, kdo ti dělal přeměnu toho podsvícení budíků a kolik jsi za to dával? Máš jinak barevný i maxidot? Kluci mi tady psali, že maxík změnit nejde a nechce se mi tomu moc věřit. měj se Auto je moooc krásné!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Ahoj, kdo ti dělal přeměnu toho podsvícení budíků a kolik jsi za to dával? Máš jinak barevný i maxidot? Kluci mi tady psali, že maxík změnit nejde a nechce se mi tomu moc věřit. měj se Auto je moooc krásné!! tak kluku je tady hodne v Ostrave a okoli co delaji zmenu podsvitu, Maxi-Dot jde zemnit z oranzove na VW červenou nebo modou ale ta je nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Maxik půjde také změnit do různých barev - všechno jde když se chce. :) Ale když jsem předělával podsvit já, rozebral jsem i maxík a v tichosti ho zase složil. Do toho nejdu!! Musely by se změnit ledky a plexisklo, díky kterému to svítí oranžově. Jinak podsvit ostatního jsem dělal sám a vyšlo to na pár korun. Dneska jsem od Libora měnil ručky a vypadá to mnohem lépe. Posuďte sami... :) A taky stěrače z O2. Luxussssss taky od Libora. :) Díky pane! test akčních členů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Pěkná oktávečka,ten bílý podsvit je super. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Ta palubka je bombice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 z toho interiéru budu snad mít poluce :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 mas to krasny. Jen muzu se zeptat. Slo by nastavit, ze po otoceni klicku, by obe rucicky nabehly na max, pak zpatky a pak do normalu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 jajiN: nastavit to nejde, sháněl jsem se po tom před lety :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Pročetl jsem fórum a narazil na topic o vůnich. A tak jste mě inspirovali, že už mám taky CAR SCENTS,. A už vím proč to doporučení. Foní to vakt mega dobře! A dostal jsem šampon a vosk od glymu, tak uvidíme, co to bude. jajiN: Jak píše tommasahc - nejde to. škoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 jaka skoda :( To by pridalo par koni :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Březen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Tak po delší době jsem zpět... Krom přechodu na letní režim - koberečky, kola... nic moc nového. Za zmínku ale určitě stojí mo rozhodnutí denního svícení. Když jsem přes zimu brouzdal po netu a prakticky všude četl, jak mají všichni problémy s vypalováním xenonů a vlastně světlometů obecně, padlo rozhodnutí, že své nové xenony budu šetřit, aby vydržely co nejdéle svěží. :) A to tedy denním svícením. U octávek je problém udělat svícení tak aby vypadalo dobře. Rozhodně se mi nelíbí ty rovné řady ledek. Naopak mě inspiroval David (DEKO), který mi dal svolení, že můžu jeho nápad okopírovat. Za což mu znovu děkuji!!! No a tak jsem se dal do práce. :) Po pár zlomených nožících, popálených prstech a třech stezích na stehně se dílo podařilo. ;) Teď ještě dopasovat a zapojit ledky... Na poslední fotce je svícení jen tak vloženo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Hezkyyyyyyyyyyy :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Fajne to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Hlavne neparkuj vedle me nekde na srazu, bo vytahnu golu a zacnu prestirojovat :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 A mi si nemel odvahu coz, jo vlastne to bys musel lakovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Ted jsi na to Davide kapnul :lol: :lol: Tady to uz mam v brave :D A hlavne tady prehazu cely predek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 jirko super co nevidet se vrhnem na moje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Fajne to je. Kubo, na Tebe si budu dávat pozor. Jasněěě Libore. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Paráda :) Ja doufam, ze na me deko tento tyden nezapomene :D Jinak je to paradni no :) btw: Nesviti ti ty xenony nejak moc do zluta? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Jiriku nemas to mit tak pekne no :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 no jo Jiřik to ma hodně pěknéé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Ale pánové. :) Chvála od Vás je mou pýchou. Děkuji! Jinak já se tady nějak úplně neorientuju, tak kdyby se tu někdo ptal po fotkách z nedělního srazu u kiky/v podzemkách - tady odkaz http://jirina5.rajce.net/sraz ještě to není všechno. Perličky s pózujícím Liborem budou následovat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 o karolajna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 22, 2012 Sdílet Odesláno Duben 22, 2012 Parada :) Muzu se jen zeptat, na co mas to sviceni napojeny? U me totiz byla celkem veda, tak se chci zeptat, jak by to slo udelat jednoduseji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.