TDi Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Info o mé RSce: Škoda Octavia Motor: 1.9 TDi 180HP (132kw) turbo TSA 180HP,vstřiky 764, IC 500HP Barva: Černá magická perleťová matalíza Rok výroby: 2003 (2009) Výbava: max + něco ze superbu Dodělávky exteriér: -Alu "18" OZ Anniversary 225/40 -Zadní a přední stěrače OII face -LED nástupní prostor + LED neony (700ks) -anténa ploutev z audi A8 s GPS+ GSM Tel.+ GSM Webasto nezávislé topení 1km origo ovl.škoda -originál xenonové světla s nivelací na podvozku + vyjížděcí ostřiky z FRS1 -dálková xenonová světla Denzo Koyto s výbojkami D4S -přední+zadní,boční LED CHIP blinkry, LED CHIP couvací sv.+LED koncové +LED mlhové +LED brzdové -6 stup.mech převodovka (long) TOP SPEED 260km/h -orig.park.asistent + zobrazení vzdálenosti v cm na maxiDOTu -orig. nezávislé topení Webasto s čas.hod.+dálk.spínání -brzdy přední Zimmermann sport děrované 312mm zadní Zimmermann sport děrované 256mm vnitřně chlazené Dodělávky interiér: max. výbava RS + (4bagy+4el.okna+climatron,ABS,ASR,ESP,atd.)+ -Tempomat ze superbu -výhřevy přední + zadní sedačky -Dešťový senzor + samozatmavovací zrcátko ze sup. -Satelitní vyhledávání vozu GPS+GSM -2DIN DVD + 3D navigace Zenec ZE-620D -odhlučnění dynamat celé auto + hudba repro 4.1 Axton 1000W + zesil. Crunch 1200W -podsvícené kličky+loketka+ nástup.prostor každých dveří zvlášť -coming home (svícení xenony při odchodu od auta 30sec.)+ living home (LED při příchodu k vozu) -dálkové spínání GSM brána(2vstupy 2výstupy)spínání NT a Klimatroniku -maxiDOT + D-DOT zobrazuje hodnoty: tlak turba,ot.motoru,gramy paliva,litry v nádrži,rychl.temp.,napětí BAT.,vzdál.v cm park.asist.,klepani mot.,atd. Dodělávky ostatní: -KAT off + 55cm rezonátor točivé drážkování -EGR off -vzpěry kapoty -nerezové krytky nárazníku Milotec, emblémy znaků Milotec -zatmavení všech oken 20% propustnost světla + čelní černý pruh -bezdotykový mikrovlný alarm s 2.zón.čidlem,výstraha předpoplachem po přiblížení na 25cm k vozu,otřesové čidlo,atd. Plánované dodělávky: -výdechy nárazníku RS Milotec -přední lízátko karbon, pod RS nárazník, zadní difuzor nárazníku karbon Milotec -M3 karbonová střecha, možná i zrcátka + karbon dekor RS tapeců -podsvícení kol zevnitř UV LED nebo bílé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Pekna, ale ty neony ne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 super pane :D a ty kolečkaaaaaaaaa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 pěkná kára, klobouk dolů, líbí se mi dost dodělávek. Btw, mě by zajímalo, jak máš udělané ty chromové lišty v nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Za mě neony klidně,ale ty chromy se mě nelíběj... Jinak vypadá a hezky a udržovaně. PS: Označení RS na TDi No Comment 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Vypadá to dobře, ale každej si na tom něco najde co mu nesedí, tohle je typická srazovka do kategorie noční tuning Já bych zase vyměnil výplň mřížek v předním nárazníku a trošku uklidil kabeláž v kufru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 pěkná octávečka, muselo dát hodně práce ji tak vyparádit, jen jak napsal Garrett, tu kabeláž v kufru trochu ukliď ;) , jinak ti samozřejmě přeju ať ti slouží hoodně kilometrů bez poruch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 hele další černoušek :lool: vypadá moc pěkně, možná trochu moc chromu na mě, ale zase na černý to sluší jinak se mi líbí osvětlení, to je bomba...koukám, že jsi odněkud z hradeckého kraje, takže vítám dalšího východočecha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDi Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Děkuji, pokud máš namysli chrom lišty na origo liště kterou mám v laku, tak je to speciální chrom. páska tenká jak alobal s lepidlem a je opravdu kvalitně chromovaná, zatím drží i po zimě. pěkná kára, klobouk dolů, líbí se mi dost dodělávek. Btw, mě by zajímalo, jak máš udělané ty chromové lišty v nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 aha, tak to jo. Kdysi jsem o tom uvažoval a u Tebě mě zaujalo, že to máš jako součást lišty a ne jako všichni, obyčejnou chromovou metráž nad origo lištou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Nefotils to náhodou v TU na Nivách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Pěkná a hodně práce.Chrom v poho,k černý se hodí.Nemusím Spidery,ale pokud jsou na zimu tak luxus. Za mně ne jenom ty vymalovaný pneu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Yoda Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Ahoj moc hezká octavka jedine co mi nesedi je chrom v RS narazniku jinak solidní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDi Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 TU Dvoračka a Humlův kopec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDi Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 děkuji pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Pomotal jsem to, jasně že Dvoračka. Parkuješ na Jiráskáči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 aa tady je kolega z Rozkose co si vybil baterku :D vitam te :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.