Guest Pavel28 Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Zdravím, nevíte někdo co je to za závadu a jak ji odstranit. Když začnu topit začne to nepříjemně zavánět v autě, jako kdyby mi šla chladící kapalina topením a větrákama dovnitř auta :-( Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Co filtr klimatizace? Kdy byl měněn? Zápachy v autě to je dost nepříjemné a vyčistit klimu se vyplatí..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 Zdravím, nechci zakládat nové téma, proto můj dotaz vložím sem. Na O I r.v. 2000-bez klima mi ze všech výdechů ventilace lítají kousky molitanu kterým jsou spojeny jednotlivé díly vedení ventilace. Kamkoliv sáhnu (klapky ofuků v palubce, vstup vzduchu pod předním oknem,.....všude visí kusy molitanu. Vše vždy odstraním, ale stále lítá, asi mě čeká rozborka topení, že? Nějaká rada jak na to? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Srpen 5, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 Ahoj, pravdepodobne te ceka rozborka cele palubky. Nevim jak je to presbe na O1, ale na Passatovi B4 mi to delalo taky. Po hledani na netu jsem zjistil, ze ty prepousteci klapky jsou z derovaneho plechu potazene molitanem, aby tesnili. Molitan se zacne po case rozpadat a leta ofukama. Na te B4 to byla prace na vikend, strasneho m*dani, ale vysledek stoji za to. Kdyz bezi klima, v aute mrznu. Kdyz v zime zatopim, opravdu topim :-D Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Srpen 5, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 což o to. topí to výborně, s tím chlazením je to horší - nemá to klimu :-) musím nasát trochu info a snad to za den dám. půl palubky už jsem venku měl, ještě zjistit ten vršek a povrtat se v tom vedení, to bude asi labůžo............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geckoslov Odesláno Srpen 6, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 Ten molitan je problem u viacerych aut..casom sa to vsade prejavy.. veru labuzo to bude ja som za takychto drobnosti vzdy parfadne na nervicky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Tady pridavam jen pro ilustraci navod na tu b4 :-) https://youtu.be/JCD7Li0HHmU Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 to bude paráda.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 tak taketo video by som potreboval pri kazdom probleme :-D Tady pridavam jen pro ilustraci navod na tu b4 :-)https://youtu.be/JCD7Li0HHmUOdesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dionyzos Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 b4 video parada. Len keby sa cloveku chcelo do toho pustat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 nechce, ale musím, to co z toho lítá je nechutné. taky musím sehnat nějaký podobný materiál, který tam dám. pro nic za nic to tam asi není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Srpen 15, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2016 nechce, ale musím, to co z toho lítá je nechutné. taky musím sehnat nějaký podobný materiál, který tam dám. pro nic za nic to tam asi není Ja jsem se s tim ne*ral :D Vyskubal jsem zbytky molitanu a na motorovy silikon jsem tam nalepil pozinkovane asi 0,3 plechy(pres to odlehceni) a jenom se dotesnili okraje. Akorat musi byt teplotne odolne lepidlo + to co budes lepit, je tam ten radiator... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepiox Odesláno Říjen 11, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2016 já měnil radiátor topení. Je to bezva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 ruzipa - tak to video je masakr...a to tam ještě není jak se odstrojila ta palubka. Jestli budu mít nějakej takovej problém tak na mě při vzpomenutí na toto video přepadne neskutečná depka!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.