Přejít na obsah

Podklady budíků předface->face

tommasAHC

Doporučené příspěvky

to je jasné, nejsem slepec, ale ne google jsem rychle nenašel vhodnější fotku, kde bude vidět rozdíly před/po FL. Jsou budíky do 220 a 240 + samozřejmě RS, s tím počítám :lool:

Když na to koukám na fotky, tak se mi právě otáčkoměr zdá stejný, ale co já vím třeba díry na MFA a počítadlo km. Jestli to je stejné, tak to si netroufnu odhadovat.

Samozřejmě je mi jasné, že FL má kontrolky v budíkách, zatímco já v prostředním panelu, ale to by nevadilo. Prostřední panel bych nechal původní a vyměnil jenom stupnice. No uvidíme, třeba má někdo zkušenost.

Stejně to nakonec dopadne tak, že se na to vykašlu nebo mi hrábne a kvůli vytouženému podsvícení ručiček na červeno přehodím celý budíky i s komfortem :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Tak to já nepochopil. Jinak otvory pro MFA a počítadlo jsou stejný, stejně tak i otvory pro čudlíky jsou tam kde mají být, stejný to je i s uchycením (záseky) do bílého štítu, co je pod podklady budíků.

Řešení s ponecháním panelu kontrolek znám, použil jsem ho i u sebe, tuningáři neumí udělat panel kontrolek v neviditelné formě, tak jsem to udělal přesně tak.

A pozor, ten "tvůj" FL otáčkoměr "mate tělem" je sice do 5.500ot, ale má jiný úhly. Chce to prostě najít přesně podklad k motorizaci pokud existovala přFL i poFL, nebo si podklady nechat udělat přesně na míru podle stávajících budíků.

Z mého auta:

Foto původních budíku 1,6 AEE. Návrh FL budíků dle mého zadání (ještě z novým panelem kontrolek).

post-1406-0-50913300-1318271247_thumb.jpg post-1406-0-04759800-1318271377_thumb.jpg

V reálu před a po úpravě:

post-1406-0-50165500-1318272000_thumb.jpgpost-1406-0-41048600-1318271850_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Abych pravdu řekl, tak co se otáčkoměru týče, tak jsem ho zkoumal poměrně podrobně a musím říct, že mi připadá stejné.

1 tis. otáček je lehce pod osou otáčení ručičky

3 tis. je lehce na pravé straně od vertikální osy ručičky

5 tis je o trochu víc pod osou otáčení ručičky

Ručička rychloměru na fotkách vypadá opřená na stejném místě jako u předface.

Stejná motorizace bohužel není, AGR není už v MR00 nebylo, tedy mám smůlu. Navíc nebudu dávat za budíky ze kterých použiju jenom terčíky a ručičky plnou cenu, to by chtělo sehnat nějaké, které budou KO po stránce elektroniky za symbolickou cenu. V podstatě mi hlavně jde o ručičky z face které chci na červeno, terčíky bych taky rád, ale věšet se kvůli nim nepůjdu. Uvidíme, uvidíme.

Ale Ty máš budíky moc pěkné :wub:

Odkaz ke komentáři

Tak to já nepochopil. Jinak otvory pro MFA a počítadlo jsou stejný, stejně tak i otvory pro čudlíky jsou tam kde mají být, stejný to je i s uchycením (záseky) do bílého štítu, co je pod podklady budíků.

Řešení s ponecháním panelu kontrolek znám, použil jsem ho i u sebe, tuningáři neumí udělat panel kontrolek v neviditelné formě, tak jsem to udělal přesně tak.

A pozor, ten "tvůj" FL otáčkoměr "mate tělem" je sice do 5.500ot, ale má jiný úhly. Chce to prostě najít přesně podklad k motorizaci pokud existovala přFL i poFL, nebo si podklady nechat udělat přesně na míru podle stávajících budíků.

Z mého auta:

Foto původních budíku 1,6 AEE. Návrh FL budíků dle mého zadání (ještě z novým panelem kontrolek).

post-1406-0-50913300-1318271247_thumb.jpg post-1406-0-04759800-1318271377_thumb.jpg

V reálu před a po úpravě:

post-1406-0-50165500-1318272000_thumb.jpgpost-1406-0-41048600-1318271850_thumb.jpg

čoveče, to máš pěkný, kde jsi si to nechal dělat a na kolik to přišlo??mám taky AEE, tohle se mě líbí :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...