borlan Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Při pohledu skrz ráfek se schyluje k výměně desek i kotoučů - jak poznám bez demontáže jestli mám signalizaci opotřebení? Podle čeho to identifikuju? Případně jestli jen prostým lehnutím pod auto tak jak stojí něco uvidím? A pokud mám signalizaci a dal tam desky bez signalizace, tak se něco bude dít? Např. nějaké hlášení chyby apod.? Dík předem za rychlou odpověď... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 (upraveno) Pokud máš signalizaci, měla by Ti po zapnutí zapalování chvíli svítit kontrolka s obložením, myslím žlutá. Jinak od levé přední destičky vede kabel s čidlem. Nejsem si jist, ale pokud kabel nezapojíš, myslím se nic nebude dít. Ale nejsem si fakt jistý. Upraveno Říjen 17, 2011 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Při pohledu skrz ráfek se schyluje k výměně desek i kotoučů - jak poznám bez demontáže jestli mám signalizaci opotřebení? Podle čeho to identifikuju? Případně jestli jen prostým lehnutím pod auto tak jak stojí něco uvidím? A pokud mám signalizaci a dal tam desky bez signalizace, tak se něco bude dít? Např. nějaké hlášení chyby apod.? Dík předem za rychlou odpověď... Pokud ze starých desek ukroutíš kabel, oholíš ty dva dráty, spojíš je na trvalo k sobě a zamotáš izolačkou, obejdeš tak signalizaci destiček, auto si bude myslet, že je vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 podle me bys to mel osulit odporem a pekne zatesnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 zadnym odporem nic neosulis, spoj ty dva draty k sobe a zaizoluj to poradne, myslim draty co vedou do desticek, jinak si myslim, ze je to na hovno kupovat desticky (desticky se signalizaci) stoji to vice penez a snad kazdy debil co ma koktu pozna, kdy jsou desticky ko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 No zase takovej rozdíl v ceně není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Aha...no já mám auto od Germána, tak snad už něco v tom smyslu nepodnikl...jakože jsou tam desky bez a přitom spojený dráty. Pak by asi měl být dost určující ten symbol na budíkách - já ho při zapnutí zapalování neobjevil. Jak vypadá a kde je umístěný? Jestli se nemýlím, tak vidím jen abs, asr (kurňa teď nevím jestli to píšu ok, prostě to jak to má tlačítko pod středníma výdechama), immo, pásy, emise, aku. A to je myslím vše... Kdybych to tam měl natahaný, tak to klidně dám - cenový rozdíl minimální...alespoň u těch desek Ferodo co pokukuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 no u některých to může dělat stovku i více...jinak symbol vypadá nějak takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Tak tenhle symbol se mi při zapnutí klíčku na 99.99% nezobrazuje...tak mám zřejmě po starostech s rozhodováním...dík... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.