Přejít na obsah

Poznám jestli mám desky se signalizací?

borlan

Doporučené příspěvky

Při pohledu skrz ráfek se schyluje k výměně desek i kotoučů - jak poznám bez demontáže jestli mám signalizaci opotřebení? Podle čeho to identifikuju? Případně jestli jen prostým lehnutím pod auto tak jak stojí něco uvidím?

A pokud mám signalizaci a dal tam desky bez signalizace, tak se něco bude dít? Např. nějaké hlášení chyby apod.?

Dík předem za rychlou odpověď... :palec:

Odkaz ke komentáři

Pokud máš signalizaci, měla by Ti po zapnutí zapalování chvíli svítit kontrolka s obložením, myslím žlutá. Jinak od levé přední destičky vede kabel s čidlem. Nejsem si jist, ale pokud kabel nezapojíš, myslím se nic nebude dít. Ale nejsem si fakt jistý.

Upraveno uživatelem Pavlus
Odkaz ke komentáři

Při pohledu skrz ráfek se schyluje k výměně desek i kotoučů - jak poznám bez demontáže jestli mám signalizaci opotřebení? Podle čeho to identifikuju? Případně jestli jen prostým lehnutím pod auto tak jak stojí něco uvidím?

A pokud mám signalizaci a dal tam desky bez signalizace, tak se něco bude dít? Např. nějaké hlášení chyby apod.?

Dík předem za rychlou odpověď... :palec:

Pokud ze starých desek ukroutíš kabel, oholíš ty dva dráty, spojíš je na trvalo k sobě a zamotáš izolačkou, obejdeš tak signalizaci destiček, auto si bude myslet, že je vše ok.

Odkaz ke komentáři

Aha...no já mám auto od Germána, tak snad už něco v tom smyslu nepodnikl...jakože jsou tam desky bez a přitom spojený dráty. Pak by asi měl být dost určující ten symbol na budíkách - já ho při zapnutí zapalování neobjevil. Jak vypadá a kde je umístěný? Jestli se nemýlím, tak vidím jen abs, asr (kurňa teď nevím jestli to píšu ok, prostě to jak to má tlačítko pod středníma výdechama), immo, pásy, emise, aku. A to je myslím vše...

Kdybych to tam měl natahaný, tak to klidně dám - cenový rozdíl minimální...alespoň u těch desek Ferodo co pokukuju...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...