borlan Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Nikdy bych nevěřil, že se může stát a jelikož jsem spěchal do práce, tak celá ulice slyšela nejdeno jadrné slovo! Jako vždy skočím ráno do auta (O1), nahnu se a odemknu řadičku a jak se vracím zpátky, tak mi vyklouzl klíč z ruky (obyč. + na kroužku klíč řadičky) a krásně hladce zaplul do škvíry mezi sedadlem a středovým tunelem. A teď to začlo - přestože byl vidět, prstama jsem se jen mohl sotva dotknout. Vlezu zadníma dveřma, klečím na asfaltě, šátrám...a zase ani bohovi! Jen se dotknu prstama a řežu si ruce o hrany konstrukce sedadla. Připomenu, že tma a žádnej drát či háček po ruce...a čas běží. No sral jsem se s tím asi 5-7min než se uvolnil a spadl dolů pod sedadlo. Mě se to tedy zdálo jako věčnost! Tak to jen pro pobavení a já si budu už dávat majzla... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Tak tohle taky znám a né jen jednou. Ale většinou mi tam něco hodí moje dcera. Ale většinou stačí několikrát popojet sedadlem a ta věcička spadna na zem. Ale když se tam kousne, tak je to opravdu zlost. Aspoň že venku ještě nebyl sníh, to by se klečelo hned jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Tak to taky znám, ne s klíčema ale s USB flash diskem. Ta škvíra je tam tak akorát pro zlost. Vždycky tam něco zapadne a nejde se k tomu nijak dostat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Jsem zlomyslný hovádo a teď se směju, když to čtu. :) Ale zcela úplně Tě chápu, že jsi pořádně zanadával. Když se to stalo mě, slyšela mě žena 2km daleko, jak jsem si slovně ulevil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Měl jsem několik aut a tohle se může stát opravdu jenom u Octavie (vlastní zkušenost). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 (upraveno) Tak já tam měl hromady drobných :lool: V neděli jsme je vyšťoural. Upraveno Říjen 25, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Na tohle téma si vždycky vzpomenu, když odtamtud páčím nabíječku k telefonu. Vždycky to tam zaleze, zasekne se a za jízdy to vůbec nejde vytáhnout . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.