Honzis22 Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Ahoj jsem Honza, jsem tu nový a chtěl bych vám taky ukázat svůj stroj :-) Takže mám Octavii 1.6 75kW r.v. 2000 model 2001. Auto je z Německa má najeto 137tis., servisované a po majiteli malinko poupravené. Já to ale vidim že maska přijde originální, koncovky výfuku už jsou dole čeká mě vyměnit horní uložení tlumičů a nějaké ty drobnosti. Jinak abych nezapoměl auto mám asi 3měsíce a už jsem musel nechat měnit pístní kroužky a simeringy na ventilech, bohužel to žralo až moc oleje tak uvidíme doufam že ted to bude ok. A taky jsem si konečně zprovoznil rádio když jsem musel rozebrat zadní anténu a trochu to tam poopravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Vítej mezi náma, pokud jsou kilometry pravdivé, tak to celkem brzo začala žrát olej, ale po výměně těch kroužků a gufer už ti určitě olej žrát nebude (vím co píšu, taky jsem si tímto prošel a po výměně kroužků a gufer mám najeto 7000 km a olej je pořád na stejné úrovni) ;) . No přeju ti, ať ti octa už dělá jen samou radost a slouží hoodně kilometrů bez poruch a ztráty oleje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzis22 Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Díky díky, taky doufám že to už bude v cajku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Ahoj taky te tady vitam a preji mnoho zdaru pri upravach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 VÍTEJ MEZI NÁMI A AŤ TI JEDNA ŠVESTKA SLOUŽÍ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzis22 Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Tak dneska se u nás leštilo :-D Jinak už proběhla výměna filtru klimatizace a gumy uložení stabilizátoru teď už čekám na origo masku, velké pravé zrcátko a vnitřní světlé zrcátko ;-) V létě na mě čeká pak spojka a střední díl výfuku. V dubnu se chystam do Francie tak jsem spojku udělat chtěl ještě pred odjezdem a když jsem viděl ty ceny tak to ještě risknu, co jsem zkoušel na vytočenou 5ku tak neprokluzuje. Budu doufat že vydrží :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Taky tě tu vítám a přeji mnoho km bez poruch a ať ti škudlačka dělá jen radost... Jinak kdyby jsi scháněl kupce na tu masku bez znaku, tak se nabízím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 ahoj taky te tady vitam octa vypada paradne jen to chce opravdu tu origo masku jinak pekna,tak at dlouho slouzi a hodne zadru pri upravach ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzis22 Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Tak po delší době opět přidávám nějaké foto. Pořídil jsem originální masku, křídlo jsem vyměnil za rs. Na auto přišli alu L&K 16" a Hankook Kinergy Eco. Pravé zpětné zrcátko vyměnil za velké jenže je to z rs a má modré sklo, neměl by někdo na pordej levé zpětné zrcátko v jakékoliv barvě s modrým sklem ? Konečně jsem si pořídil taky držák na pití a padne tam výborně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Pěkné držáky na pití ale křídlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzis22 Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Díky, ještě jsou v plánu nějaké úpravy. Brzdiče půjdou do jiné barvy, uvažuju o rs koncovce ale chtějí za ní docela pálku, zvažoval jsem rs nárazník ale mam vjezd do garáže akorád takže tam bych ho asi zdemoloval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Moc pěkná Octavia, vítej zde na fóru mezi nadšence. Držím palce ať Octa dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Taky te tady vitam:-) ten drzak napoju je z ceho? :-) vim ze to bude koncernovka,ale konkretne? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Taky vítám i když dost opožděně :D A koukej za nami nekdy dorazit na jihocesky srazek ;-) (Alespon podle SPZ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Napojak tam byl??nebi si dokupoval?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzis22 Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Taky vítám i když dost opožděně :D A koukej za nami nekdy dorazit na jihocesky srazek ;-) (Alespon podle SPZ) Ano jsem z jihu čech. Pokusim se někdy dorazit na ten jihočeský. Jen s tim časem je to bída. Napojak tam byl??nebi si dokupoval?? Ten jsem dokupoval. Je to origo z VW Lupo. Je poměrně i drahý, myslim 1200,- Ještě si dělám zálusk na držák brýlí který je místo horního madla u řidiče. A pasuje tam z VW Bory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Ahoj, také Tě vitám a hodně km bez nehod! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 a ten odkladaci kastlík je z čeho.Si nějak upravoval stary??nebo je taky z lupa??Popripade muzes my poslat sz cislo dilu.Předem moc dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Je to díl číslo 6X0 857 558A 01C. Je buď s dvěma držáky na nápoje (6X0 857 558A 01C) nebo jeden držák a kastlík na mince (6X0 857 558 01C). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Oki dik moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzis22 Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Dneska se mi stala taková nepříjemnost. Odpoledne jsem jel domu z práce a asi po 4km mi auto v 90km/h chcíplo. Bylo to naštěstí na rovince. Proste spadly otáčky a motor zhasl a rozsvítila se kontrolka baterie. Po zastavení motor normálně nastartoval. Pak jsem jel k večeru ještě takových 20km a bez problému. Stalo se mi to zatim poprvé. Na foru jsem nenašel nic o této závadě. Nevíte nekdo neřešil jste to nekdo už ? Napadá mi lambda že začala blbnout. Už se mi stalo asi 3x že mi na dalnici padly otáčky ale třeba po 5s se to chytlo. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Zkontroluj si kostru u auta, pripadne pojistkovy blok nad baterkou - ocisti kontakty ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Držák na pití je skvělý, dá se někde sehnat? Momentalně tam mám držák na CD :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzis22 Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Držák na pití je skvělý, dá se někde sehnat? Momentalně tam mám držák na CD :D Držák na pití je z vw lupo. Kupoval jsem ho přímo ve VW a je poměrně drahý :-D Zkontroluj si kostru u auta, pripadne pojistkovy blok nad baterkou - ocisti kontakty ..... Díky zkusim na to mrknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Ahoj pěkná octa ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.