JacobHot Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Potřebuju poradit od někoho kdo tomu rozumí víc jak já takže beru rady od všech.Odešel mi motor v Octavii 1.6/55KW AEE a nemohou ho sehnat z Octavie nýbrž jen ze Felicie.Předem všem moc děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 nieEE , nieEE lebo nie je AEE ako AEE ( blok motora má iný odliatok ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 to jako vážně?no tak to je pěkný...pech kdž se daří tak se daří nemůžu v okolí sehnat motor z Octavky :( a važne to nejde nejak zkombinovat?A proč teda v inzerátech nabizejí motor AEE do Golfa,Octavky,Felice a ještě nějakejch aut? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 AEE ve feldě má jiný odlitek bloku. Takže to nenapasuješ na převodovku. Co se stalo s tím motorem? Jestli je nutné hned měnit celý motor za jiný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Tak to sem taky nevěděl že má jinek blok, Aspoň sem o něco chytřejší :D ale s těma inzerátama to je pravda hodně lididí to takhle nabízí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Vydrolila se mi hlava :( předchozí majitel přivařil a odpojil olejové čidlo :( takže jsem olej hlidal 14dní a neubejval taky jsem moc nejezdil a známej mi řekl o olejovým čidle tak jsem to už pak neřešil.Asi jsem měl :( . A právě že výmněna hlavy a všech dílů co by bylo třeba by vyšlo dráž jak výměna oleje ale sehnel jsem jen motor z Felicie a v servisu řekli že to tam půjde a ať to dovezu tak uvidíme. třeba to tam narvou :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 tak jestli je problém jen v hlavě, tak vyměň jen tu hlavu. Hlava je stejná u Octavie i Feldy. Liší se to jen blokem. Jo no ještě jsou jiný výfukový svody, ale hlava je stejnej kus odlitku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 No je tam toho víc a výměna celého motoru mě vyjde levněji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Tak a je tu rozuzlení :) vážně to nejde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viťa 1 Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Tak a je tu rozuzlení vážně to nejde Proč to nejde? zkoušel jsi to? :) já můžu mít taky motor z felicie má najeto 100 tis. hned bych ho tam šoupl a někdo mě ujišťoval že to jde v pohodě jen jeden držák na přírubě tam není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 Čti vejš,tam ti to píše TomášT.Jsou na foru i fotky bloků jak Felda tak Octávka na srovnání,že je blok jiný,tak hledej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viťa 1 Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 :) Jo jo je to uplně jiné tak jsem zase tam kde jsem byl :))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.