Guest hguitars Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Ahoj, tak jsem to dopracoval tak daleko, že mám v háji už 3 el. stahování oken. To u řidiče mi naštěstí jako jediné zbylo :-) Problém je v tom, že jsem nějak nepochopil, jak ty stahovačky fungují. Všechna okna se mi poškodila stejně. prostě mi jednoho dne zahučelo okno do dveří a pak už nevyjelo. Rozdělal jsem tapec a okno podepřel, nebo zadrátoval, aby mi nezajelo dovnitř. Vždy to bylo v době, kdy jsem se tomu nemohl z časových důvodů moc věnovat. Ale nyní to chci řešit. není mi nějak jasné co se tam vlastně stalo. Je tam uvolněné/odpadĺé bovdenové lanko, ale přes ty různé vzpěry ve dveřích nějak nenacházím kam to patří, nebo vlastně co se tam stalo. Nemáte někdo prosím nějakou fotodokumentaci, nebo schéma stahovačky, abych pochopil ten systém a mohl to případně opravit. Díky moc Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Ahoj, tak jsem to dopracoval tak daleko, že mám v háji už 3 el. stahování oken. To u řidiče mi naštěstí jako jediné zbylo :-) Problém je v tom, že jsem nějak nepochopil, jak ty stahovačky fungují. Všechna okna se mi poškodila stejně. prostě mi jednoho dne zahučelo okno do dveří a pak už nevyjelo. Rozdělal jsem tapec a okno podepřel, nebo zadrátoval, aby mi nezajelo dovnitř. Vždy to bylo v době, kdy jsem se tomu nemohl z časových důvodů moc věnovat. Ale nyní to chci řešit. není mi nějak jasné co se tam vlastně stalo. Je tam uvolněné/odpadĺé bovdenové lanko, ale přes ty různé vzpěry ve dveřích nějak nenacházím kam to patří, nebo vlastně co se tam stalo. Nemáte někdo prosím nějakou fotodokumentaci, nebo schéma stahovačky, abych pochopil ten systém a mohl to případně opravit. Díky moc Pavel no ty stahovačky asi už nespravíš kup nové jakmile se zacuchá to lanko je to na vyhození odchází tam takoví plast kterým je zaklesnuté to lanko prostě praskne a je po něm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 no ty stahovačky asi už nespravíš kup nové jakmile se zacuchá to lanko je to na vyhození odchází tam takoví plast kterým je zaklesnuté to lanko prostě praskne a je po něm :) jj ja to jiz psal par radku nize, nova stahovacka 3500,- nevim kolik se da sehnat jinak ja taky potrebuji 2 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Samotná stahovačka na O1 FL bez motorku se dá sehnat kolem 1000 nebo kousek přes, nová, normálně v autodílech. Jsou to ty kovové vodítka s navíjecím mechanismem a lankama. Do toho se přehodí stávající motorek s mozkem a fachčí dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 prosim ponizene ,presny nazev po cem se mam ptat tos si musim jeste manual nastudovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 link: http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3810 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Ahoj, abych nezakládal nový téma, Když stahuju nebo vytahuju zadní okýnka, tak u obou lupe a jdou jakoby nakřivo. Takže se stane, že se oknou občas sekne, sjede dolu a zase nahoru. je stahovačka taky už KO, nebo tam může být něco jiného? Něco promazat atp? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.