Lux Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 Mam problém z Octavii 2 r.v.2005 motor 2,0 Fsi.typ BLR při nastartovaní studeného motoru ,motor vynechává a vizuálně se klepe jako kdyby špatně pálil a nešli všechny zapalovací cívky . Zapalovací cívky a svíčky jsou nove (originál škoda). Až do doby než motoru poklesnou otáčky cca 15 vteřin po nastartování pote se vše uklidní. Ze sání jsou slyšet nepřirozené rány , motor jinak táhne bez sebe menši straty výkonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Diagnostika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lux Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Diagnostika? Diagnostika VAG COM neukazuje žádné chyby motoru a klepání a nepravydelný chod jen při prvním startu a než spadnou otáčky.Dík za odpověd.Radek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 U mě podobný problém, pocukávání a poprdávání, pak klid. Já mám podezření na cívku, v zátaju mi to občas taky cukne. Měnil sem už tři cívky, Tesly který sou malinko levnější jako origo a věřím jim víc. Zkusím vyměnit tu čtvrtou a uvidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Zkontrolujte si EGR, mě to dělalo něco podobného a EGR byl špatnej, já měl teda jen elektroniku a hlásila to diagnoza, ale zkuste sundat ty trubky a vyčistit ho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Já musím říct, že EGR mám tak rok po výměně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 kolim má motor za sebou? Pravděpodobně žere olej, mohl by být problém s ventily případně hydroštelem na ventilu. U FSI jsem to ještě neviděl, ale na 2.0 85kW celekem častá závada kolem 300tkm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roverr Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Zdravím, neví někdo postup čištění EGR ventilu svépomoci u O II 2.0 FSI? Popřípadě, jde to udělat doma nebo raději nechat do servisu? Všude tady píšou o zaslepení, nebo čistění TDI . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ono to asi u tohoto motoru zaslepit nejde. Na cisteni nic neni. Je to plny karbonu, odstranit a rozhejbat ty klapky vevnitr. Nezkousel se spis nekdo povrtat v ty elektronice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roverr Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 A proč by to u tohoto typu motoru nešlo zaslepit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 zaslepit pujde ale nechápu čemu to pomůže, s kouřivostí ani spotřebou s tím nehneš a bude ti svítit kontrolka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest RUDIGER Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Mam problém z Octavii 2 r.v.2005 motor 2,0 Fsi.typ BLR při nastartovaní studeného motoru ,motor vynechává a vizuálně se klepe jako kdyby špatně pálil a nešli všechny zapalovací cívky . Zapalovací cívky a svíčky jsou nove (originál škoda). Až do doby než motoru poklesnou otáčky cca 15 vteřin po nastartování pote se vše uklidní. Ze sání jsou slyšet nepřirozené rány , motor jinak táhne bez sebe menši straty výkonu. sevas ako si vyriesil ten problem s motorom ? ja mam taky isty problem.... pri nastartovani mi stale zdochne.... alebo klepe...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.